Αιτία πολέμου οποιαδήποτε τουρκική έρευνα νοτίως της Κρήτης, ακόμα και σε υποτιθέμενη Λιβυκή ΑΟΖ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχει λιβυκή ΑΟΖ χωρίς συμφωνία με την Ελλάδα.

Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τη χώρα σε «μπάτε σκύλοι αλέστε».

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία καμία. Η διαρροή ότι επίκειται επίσκεψη Τσαβούσογλου στην κατεχόμενη, από Τούρκους Τρίπολη, πρωτεύουσα της Λιβύης προς υπογραφή ενός συμφώνου που θα παραχωρεί το Λιβυκό κομμάτι του «συμφώνου» ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης, είναι και τύμπανα πολέμου. Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν ο Μητσοτάκης,την εποχή εκείνη, δεν ξόδευε την ώρα του παίζοντας μέσα στο Μέγαρο με τον «πίνατ».

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως το επίσημο γραφείο του εκάστοτε Πρωθυπουργού της χώρας, είναι στο Μέγαρο της Βουλής. Μετακόμισε στο Μαξίμου επί Α. Παπανδρέου, χρησιμοποιήθηκε δε και από τον πατέρα Μητσοτάκη, παρά τις προεκλογικές του τότε υποσχέσεις ότι δεν θα το έπραττε για οικονομία χρημάτων. Ε!

Έκτοτε καθιερώθηκε όχι μόνον για γραφείο αλλά και κατοικία, για να φτάσει στο σημερινό
«μπάτε σκύλοι αλέστε» χωρίς να είναι ονομασμένη προς τούτο ως θα έδει, όπως π.χ, ο Λευκός Οίκος, επίσημη κατοικία. Είναι μόνο για γραφείο.

Ύπνο στο σπίτι του με τον σκύλο του. Εάν, ω μη γένοιτο, προκύψει Εθνική ανάγκη, τότε ύπνο βεβαιότατα εκεί. Χωρίς τον σκύλο του. Σίγουρα το Μέγαρο είναι για δουλειά μόνο για δουλειά, και όχι για παιχνίδι. Θα τολμούσε να μπει με τον σκύλο του στην Βουλή που είναι επισήμως το γραφείο του;

Αιδώς! Αιδώς, όπως όλοι οι άλλοι πρωθυπουργοί πριν τον προαναφερθέντα. Και αυτό διότι εάν υπήρχε υπευθυνότητα Πρωθυπουργού, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε. Πού φτάσαμε;

Αμφισβητούνται, όχι στο πεδίο, ακόμα, αλλά στην θάλασσα,τα νότια σύνορά μας, δίπλα στην Κρήτη,που αν γίνουν πράξη αρχίζει….ο «Καλαματιανός».Είναι σε θέση ο Μητσοτάκης να ηγηθεί; Ασφαλώς και όχι, με δεδομένα την μέχρι σήμερα ανεύθυνη συμπεριφορά του, σε όλα τα φόρα, του ΟΗΕ περιλαμβανομένου.

Συνεπώς άμεση σύγκληση, προς ξανακοίταγμα της κατάστασης, ενός Εθνικού Συμβουλίου ατόμων «ψημένων» σε τέτοιες καταστάσεις, παροπλισμένων σήμερα, και τέρμα σε κάθε μορφής μικροψυχία.

Ο τρέχων Πρωθυπουργός θα ακολουθεί ότι συνιστούν οι πολύ καλύτεροι απο τον ίδιο και να πορευτούμε μακριά από το ουάν μαν Χάρβαρντ σόου. Αρκετά. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Περιθώρια, για άλλες επιπολαιότητες (δες Βόσπορος) δεν υπάρχουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ