Έπεσαν οι μάσκες και των Ευρωπαίων στη Λιβύη: Που είναι εκείνη η σύνοδος των χωρών του νότου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέσανε λοιπόν μαζί με τις μάσκες, και οι οι υπογραφές Τουρκίας Λιβύης, με τις οποίες η Τουρκία αναλαμβάνει την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων επωφελεία και των δύο λαών. Και των δύο!! Να λοιπόν πως εξηγήθηκαν τα «ανεξήγητα».

Πρώτα πρώτα το «συναχάκι» Σάντσεζ (Ισπανού Πρωθυπουργού) που προκάλεσε αναβολή της διάσκεψης των Μεσογειακών κρατών μελών της Ε.Ε. και μαζί το έτοιμο κείμενο ομόφωνης καταδίκης της Τουρκίας.

Επίσης σήμερα φάνηκε καθαρά και ο λόγος που δεν γίνονται οι εκλογές στην Λιβύη. Ο λόγος πλέον ..σε ποίον; Στην Ε. Ε. ή στον ΟΗΕ που δέχονται και ανέχονται προσωρινοί να κοροϊδεύουν, και αυτούς και όλους,ως επίσημοι εκπρόσωποι λαών κρατών, να προβαίνουν σε τέτοιας επικίνδυνης βαρύτητας συμφωνίες.

Ο Γκουτέρες; πού βρίσκεται για να μας διαβεβαιώσει πως όλα γίνονται σύμφωνα με το καταστατικό του διεθνούς αυτού Οργανισμού; Το ΝΑΤΟ θα πάρει άραγε θέση, ή θα παραμείνει στα λόγια του περίεργου Γ. Γ. του περί μή αναμείξεώς της συμμαχίας στις μεταξύ μελών/κρατών διενέξεις!!

Όταν όμως οι διενέξεις είναι πολεμικές; Τί λέγει το καταστατικό που ο ίδιος φροντίζει να τηρείται!

Ήγκικεν η ώρα. Και οι δύο οργανισμοί να πάρουν θέση περί της «προσωρινότητας» των ηγετών, αναγνωρίζοντας ή μή τις υπογραφές αυτών που μόνο προσωρινές δεν είναι, και αντιβαίνουν σε πολλά, προκαλώντας, αυτά που προκαλούν. Πολλά. Πάρα πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ