Μαθητης και διευθυντής λυκείου πλακώθηκαν στο ξύλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σε σε σχολείο στο Αιγάλεω όπου ένας μαθητής πιάστηκε στα χέρια με τον διευθυντή του Λυκείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ΕΠΑΛ του Αιγάλεω, όταν οι μαθητές αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη. Τότε ο διευθυντής επιχείρησε να κλειδώσει την κεντρική είσοδο, προκειμένου να εμποδίσει τους μαθητές να προχωρήσουν σε κατάληψη. Τότε, ένας 16χρονος μαθητής άρπαξε το κινητό του διευθυντή για να τον απειλήσει να φύγει από το σημείο. Ο εκπαιδευτικός αντέδρασε και άρχισε να τον κυνηγάει. Στη συνέχεια, ο μαθητής προσπάθησε να ρίξει μπουνιά στον διευθυντή, ωστόσο το χέρι του κατέληξε πάνω σε τζαμαρία και τραυματίστηκε σοβαρά.

«Ο διευθυντής έκανε κεφαλοκλείδωμα στον μαθητή, για να πάρει πίσω το κινητό του» δήλωσαν μαθητές, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν: «Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή ο διευθυντής ήθελε να κλειδώσει την πόρτα του σχολείου για να μη γίνει κατάληψη, μετά ο μαθητής πήρε έναν κάδο, ο διευθυντής τον απομάκρυνε και άρχισαν να κυνηγιούνται».

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ο διευθυντής οδηγήθηκε στο Α.Τ. για να καταθέσει. Την ίδια ώρα ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου έκανε ράμματα.

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος έχει δημιουργήσει προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να προχωρήσουν σε σύσκεψη με θέμα την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος. Ο ίδιος ο μαθητής είχε ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη και πήγε στο σχολείο μαζί με συμμαθητές του προκειμένου να εμποδίσουν την απόφαση των καθηγητών και να κάνουν κατάληψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ