Τι έγραψε ο Κοττάκης – Κανείς δεν τον διέψευσε επειδή προφανώς όσα γράφει ισχύουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής της «Εστίας» Μανώλης Κοττάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός της -συντηρητικής- «παράταξης» και δεν το κρύβει. Συνομιλεί με όλες τις πλευρές της ΝΔ και έχει καλή πληροφόρηση. Γι’ αυτό όσα έγραψε είναι ανατριχιαστικά.

Το πρώτο: ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει εκλογές με την κοινωνία φιμωμένη – κατά τα πρότυπα των πιο αυταρχικών καθεστώτων του πλανήτη. Δηλαδή με παρέμβασή του επιδιώκει η Gοogle και το Facebook «να μπλοκάρουν αποκαλύψεις για τις υποκλοπές».

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση «κάνει δουλειές» μ΄ αυτές τις εταιρίες -και τις «διευκολύνει» να επενδύσουν στην Ελλάδα- η καταγγελία έχει και άλλες αποχρώσεις.

Η δεύτερη αποκάλυψη Κοττάκη αναφέρεται σε «δυο ανακριτές» που καλούν σε «ακρόαση» «σε ένα σκοτεινό δωματιάκι» στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου -που μετατρέπεται έτσι σε… «Κομαντατούρ»- όποιον θεωρείται ύποπτος για οτιδήποτε.

Ένας άλλος «μηχανισμός» ασχολείται με την παρακολούθηση των βουλευτών και «ζητάει τα ρέστα» για ό,τι γράφεται γι’ αυτούς.

Προσοχή: δεν πρόκειται για τα πειθαρχικά όργανα του κόμματος, αλλά για παρακομματικές – και για την ακρίβεια παρακρατικές διαδικασίες.

Κανείς δεν διέψευσε τον Κοττάκη, επειδή προφανώς όσα γράφει ισχύουν: Ο Πρωθυπουργός επιβάλει προσωπική αστυνόμευση στο κόμμα, την κυβέρνηση και την κοινωνία. Με άλλα λόγια, έχει ήδη εγκαταστήσει καθεστώς. Ως «κυβερνήτης».

Γ.Λ. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ