Υποβασταζόμενος ο Δημήτρης Κόκοτας στην κηδεια του Σταμάτη Κοκοτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον σπουδαίο ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα αποχαιρέτησαν σήμερα σε κλίμα πένθους και συγκίνησης, η οικογένεια, οι φίλοι και οι παλιοί του συνάδερφοι.

Η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών, το περασμένο Σάββατο, τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ντυμένοι στα μαύρα, συγγενείς, φίλοι αλλά θαυμαστές του καλλιτέχνη, υποδέχτηκαν τη σορό του με δυνατό χειροκρότημα.

Υποβασταζόμενος και συντετριμμένος ο Δημήτρης Κόκοτας μαζί με τις αδελφές του Έλλη και Μαριάννα αποχαιρέτησαν τον πατέρα τους.

Μάλιστα, ο επικήδειος του Δημήτρη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης:

«Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας. Μας αγάπησες πάρα πολύ. Μας έδωσες πολλή αγάπη. Τη γυναίκα, τη μάνα μας, τη δεύτερη γυναίκα την Ευαγγελία, τα παιδιά του. Του δώσαμε κι εμείς πάρα πολύ αγάπη. Ήμασταν το στήριγμά του κι έτσι μας έμαθε να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης για τα παιδιά του είχε πάντα μια θέση για όλους. Πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καθόλου. Ήταν βιοπαλαιστής, άπλωνε το χέρι του, έδινε χρήματα, είχε φροντίσει για τη ψυχή του, έκανε αγαθοεργίες, ανεγέρσεις ναών και σε ορφανοτροφεία. Ξεγέλασε τον θάνατο. Ο Σταμάτης για μένα θα είναι πάντα εδώ, θα ζει σίγουρα μέσα στις καρδιές όλων μας. Στη σκέψη μας, θα τον ακούμε, θα είναι πάντα εδώ να μας στηρίζει. Είχε για όλους έναν καλό λόγο και θεωρούσε όλο το κόσμο αγαπημένο και φίλο του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ