Δάκρυσε μιλωντας για τον ανεπανάληπτο Τολη Βοσκόπουλο η Αντζελα Γκερεκου στον Νίκο Χατζηνικολαου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε ποδαρικό στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον σύζυγό της και αγαπημένο τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει και τα δάκρυά της.

Είπε ότι ήταν μαζί με τον Τόλη και αχώριστοι για 25 χρόνια. «Ήταν ευλογημένη η συνάντηση με τον Τόλη» δήλωσε η Άντζελα Γκερέκου και αποκάλυψε ότι από παιδί 12 ετών ένιωθε πλατωνικό έρωτα, γιατί ο πατέρας της άκουγε πολύ τα τραγούδια του.

Και διηγήθηκε πως τον γνώρισε σε μια έξοδο, άρχισε να της κάνει τα πρώτα κομπλιμέντα και έτσι «έσπασε» ο πάγος και ήρθαν πιο κοντά.

Αναφέρθηκε και στη σκοτεινή περίοδο της ζωής του Βοσκόπουλου, όταν λόγω των όσων είχαν προηγηθεί, της έλεγε ότι δεν θέλει να ξανατραγουδήσει και η Γκερέκου του πρότεινε να πάνε μαζί και να απομονωθούν στην Κέρκυρα για να ζήσουν ευτυχισμένοι μακριά από όλους και όλα. Όπως άλλωστε και έγινε, με τον Βοσκόπουλο έναν χρόνο μετά να αποφασίζει την μεγάλη του επιστροφή.

Για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή βαθιά πικραμένος και αυτός ήταν και ένας λόγος που ήθελε να μιλάει σε δημοσιογράφους ή κανάλια.

Όπως είπε η Άντζελα Γκερέκου, ο σύζυγός της είχε πολλές περιπέτειες χωρίς όμως να έχει τη στήριξη από όσους πίστευε: «Η φορολογική περιπέτεια ήταν συνέπεια ενός κακού διαζυγίου. Τον κυνήγησαν αλύπητα. Όλη του η περιουσία κατασχέθηκε από το κράτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ