Σάλος στην Μεγάλη Βρετανία με τις πωλήσεις ισοθερμικών ρούχων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ενεργειακή κρίση και η εκτόξευση των τιμών στην ενέργεια, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έχουν οδηγήσει τους ευρωπαϊκούς λαούς να ψάχνουν οικονομικότερους τρόπους για να αντιμετωπίσουν τον χειμώνα που έρχεται και να ζεσταθούν. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν στη Βρετανία.

Όπως ανακοίνωσε η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων της Βρετανίας, John Lewis, έχουν εκτοξευτεί οι πωλήσεις των ισοθερμικών ρούχων, εσωρούχων, γαντιών, ρομπών, κουβερτών με κουκούλα και σε παντόφλες με γούνινη επένδυση!

Μάλιστα φαίνεται ότι αποθηκεύουν οι Βρετανοί τα συγκεκριμένα είδη, ώστε να αποφύγουν να λειτουργούν την θέρμανση στα σπίτια τους, την ώρα που αντιμετωπίζουν και τον υψηλό πληθωρισμό σε όλα τα αγαθά, περιλαμβανομένων των τροφίμων, ενώ και τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων έχουν αρχίσει να αυξάνονται.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πωλήσεις των γυναικείων ισοθερμικών υπερδιπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα σε σχέση με μια εβδομάδα νωρίτερα. Ίδιο φαινόμενο παρατηρείται ειδικά με τις ολόσωμες φόρμες για μέσα στο σπίτι, που ήδη έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ