Το ξέσπασμα του Χριστοφορου Ζαραλικου για τον ναζιστικό χαιρετισμό του Πλευρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο δημοφιλής καλλιτέχνης Χριστόφορος Ζαραλικος αναφερει:

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που περιμένουν να κάνει κάτι κάποιο αστικό δικαστήριο και να συλλάβουν κάποιον που χαιρετάει ναζιστικά μέσα σε αστικό δικαστήριο. Παιδιά για να κάνει κάτι το αστικό δικαστήριο και να δείτε συλλήψεις πρέπει αυτό το χέρι να κοπεί απ´ τη ρίζα. Μετά θα κάνει

https://twitter.com/zaralikos/status/1578352164979630080?s=61&t=aaFgeA7TghW1qvSvgJCTWA

Άκρως προκλητικός μέσα στην δικαστική αίθουσα εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού και πατέρας του υπ. Υγείας, Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε ναζιστικά την μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

Μετά την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Πλεύρης σηκώθηκε όρθιος και έκανε ναζιστικό χαιρετισμό, απαντώντας παράλληλα στα σχόλιά της.

«Είναι πολιτικός κρατούμενος ο Λαγός; Θα τρίζουν τα κόκαλα των πολιτικών κρατουμένων» σχολίασε η Μάγδα Φύσσα και το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ευθείς, ο κ. Πλεύρης πήρε το λόγο και δήλωσε: «Αν ήμασταν στο εξωτερικό δεν θα επιτρέπονταν τα χειροκροτήματα».

«Θα τολμούσατε εσείς να χαιρετίσετε ναζιστικά αν ήσασταν στο εξωτερικό;», σχολίασε η Μάγδα Φύσσα και ο συνήγορος του Λαγού την χαιρέτησε ναζιστικά προτού ακόμα φύγει η από την αίθουσα.

Αμέσως ακούστηκαν φωνές από το ακροατήριο: «Δεν ντρέπεστε φασίστα; Δεν ντρέπεστε τόσα εγκλήματα;» φώναξαν οι παρευρισκόμενη και η δίκη διεκόπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ