Πήγε στο καφενείο, τους κέρασε όλους και τους ρώτησε αν πάνε στην κηδεια του και μετά αυτοκτονησε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε πέρασε από το μυαλό τους ότι ο 90χρονος συγχωριανός τους τούς «αποχαιρετούσε», όταν αποφάσισε να τους κεράσει όλους στο καφενείο του χωριού, ρωτώντας τους, μάλιστα, αν θα πάνε στην κηδεία του.

Κι όμως, ο εν λόγω άνδρας επέλεξε αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο για να πει «αντίο» σε συγγενείς και φίλους του, καθώς, επιστρέφοντας σπίτι του, αυτοπυροβολήθηκε!

Το τραγικό αυτό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε χωριό του Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας στη Φθιώτιδα, με τον 90χρονο να πέφτει νεκρός έχοντας στρέψει το κυνηγετικό όπλο του στον εαυτό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, το πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους, ενώ, φεύγοντας τούς ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους παρόντες να θεωρούν πως απλώς αστειευόταν, αναφέρει το ρεπορτάζ του lamiareport.gr.

Δυστυχώς, ο 90χρονος είχε ήδη πάρει την απόφασή του, καθώς φρόντισε να ειδοποιήσει και κάποιους συγγενείς του, για να τους καλέσει στην κηδεία του. Στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Δωριέων όπου διέμενε μόνος του ο αυτόχειρας, έσπευσαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της αυτοκτονίας που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ