Παράξενη ανακοίνωση Ζελένσκι, δείχνει φόβο για αντίποινα με πυρηνικά για την Γέφυρα της Κριμαιας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκυροι αναλυτές θεωρούν ότι η καταστροφή της γέφυρας ήταν η θρυαλλίδα που θα ανοίξει τον δρόμο για την χρήση τακτικών πυρηνικών.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι με μία περίεργη ανακοίνωση, διέψευσε ότι η Ουκρανία είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στο τρομοκρατικό χτύπημα που κατέστρεψε τη γέφυρα της Κριμαίας.

Ο Ουκρανός πρόεδρος αντίθετα, είπε ότι οι Ρώσοι πιθανότατα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη στη γέφυρα, τη μόνη μόνιμη σύνδεση μεταξύ της Ρωσίας και της προσαρτημένης χερσονήσου της Κριμαίας.

Η έκρηξη είναι το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διαμάχης για την εξουσία στη Μόσχα, δήλωσε σύμβουλος του Ζελένσκι. «Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το φορτηγό που εξερράγη μπήκε στη γέφυρα από τη ρωσική πλευρά. Στη Ρωσία, λοιπόν, πρέπει να αναζητηθούν οι απαντήσεις. Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ένα ρωσικό δάκτυλο».

Η ανακοίνωση αυτή μπορεί να μοιάζει περίεργη με μια πρώτη ματιά, όμως είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Επιβεβαιώνω μάλιστα πλήρως την αποκλειστική αποκάλυψη που είχαμε σήμερα, αμέσως μετά από χτύπημα: Θέμα ημερών η χρήση «τακτικών πυρηνικών» έπειτα από το «χτύπημα» στην γέφυρα της Κριμαίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ