Νεα κοπέλα κατερρευσε μπροστά στην παρέα της – Πως την επανέφεραν στη ζωη οι γιατροι μετά απο υπεράνθρωπες προσπάθειες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επί 20 δραματικά λεπτά οι γιατροί μάχονταν να την επαναφέρουν στη ζωή
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φίλων της κατέρρευσε μια νεαρή κοπέλα, η οποία έπαθε ανακοπή χτες το απόγευμα, ενώ βρίσκονταν σε πιτσαρία του Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα βρισκόταν μαζί με την παρέα της σε πιτσαρία κοντά στην παραλία, όταν ξαφνικά ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό έφερε στο φως ο Θέμης Παπαδημητρίου, εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, σημειώνοντας πως οι γιατροί κατάφεραν με τις ηρωικές προσπάθειες τους να την επαναφέρουν στη ζωή μετά από 20 δραματικά λεπτά. Ειδικότερα, αναφερόμενος στο περιστατικό περιγράφει τα εξής: «Στις 17.00 το απόγευμα, σε γνωστή πιτσαρία του Βόλου έτυχα σε περιστατικό ανακοπής νεαρής κοπέλας με βηματοδότη που έτρωγε με την παρέα της. Οι προσπάθειες που κάναμε σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ που έφτασε “σφαίρα” στο σημείο ήταν απίστευτα “χειρουργικές”, κάνοντας μαλάξεις και χρήση απινιδωτή. Ακόμη και στην αίθουσα ανάνηψης του Νοσοκομείου δόθηκε μεγάλος αγώνας με ευτυχές αποτέλεσμα, μετά από 20 λεπτά, η κοπέλα να ανταποκριθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ