Σαλος στον Πειραιά με το κίτρινο χρώμα στους νέους σταθμους του ΜΕΤΡΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαρισμένοι με το κίτρινο χρώμα στους νέους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ είναι οι κάτοικοι του Πειραιά, μιας και το κίτρινο χρώμα δεν ανήκει στις… οπαδικές προτιμήσεις των Πειραιωτών.

Αντιθέτως θα μπορούσαν κάλλιστα να συνδεθούν με έναν από τους αιώνιους αντιπάλους του Ολυμπιακού, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του που κατοικούν στον Πειραιά.

Βέβαια υπάρχει εξήγηση για οπως διαβάζουμε στο newsbreak.gr

Τα λαμπρά εγκαίνια της Αγίας Σοφίας, του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, συνέπεσαν μαζί με την έναρξη λειτουργίας του σταθμού μετρό στο κέντρο του Πειραιά, στο Δημοτικό Θέατρο. Ο πρωθυπουργός μας, μπορεί να μην είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στην επιβλητική τελετή που μάγεψε εκατομμύρια τηλεθεατές αλλά και δεκάδες χιλιάδες παρευρισκόμενους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αγνόησε αυτή τη μεγάλη στιγμή για την ιστορική ομάδα του Δικεφάλου.

Το γεγονός ότι ο νέος σταθμός του μετρό στο Δημοτικό Θέατρο, στην καρδιά του Πειραιά, βάφτηκε κιτρινόμαυρος, μόνο συμπτωματικό δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αντίθετα, η ευφυέστατη αυτή ενέργεια, θα μπορούσε να γίνει μόνο με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος διαθέτει την απαραίτητη πολιτική οξυδέρκεια για να αποδώσει τέτοια τιμή.

Μπορεί να μην εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση για αυτή την απόδοση τιμής, είναι όμως άλλο ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εκτός από ευφυής, παραμένει και ταπεινός. Δεν χρειάζεται να μιλά ο ίδιος, όταν τα έργα του φωνάζουν από μόνα τους…

newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ