Άφησε πίσω του δυο ανήλικα παιδιά ο 40χρονος αστυνομικος που αυτοκτονησε με μια σφαίρα στον κρόταφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία ενός 40χρονου αστυνομικού το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα στο αυτοκίνητό του, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. 

Ο 40χρονος ο οποίος ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδάκια, υπηρετούσε στην Ασφάλεια, έφυγε από την εργασία του γύρω στις 13.00, μπήκε στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε σταθμεύσει σε πάρκινγκ και εκεί, έβαλε το υπηρεσιακό του όπλο στον κρόταφο και αυτοπυροβολήθηλε. Ο αστυνομικός βρέθηκε με μια σφαίρα στον κρόταφο και ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασαν στο σημείο οι συνάδελφοί του. 

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Μάλιστα, για τον θάνατό του έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Μέχρι στιγμής κανένας δεν γνωρίζει τους λόγους που οδήγησαν τον αστυνομικό της ασφάλειας στο απονενοημένο διάβημα. Κανένας από τους συναδέλφους δεν φέρεται να γνωρίζει κάτι που μπορεί να τον απασχολούσε και όλοι κάνουν λόγο για έναν ευδιάθετο άνθρωπο, χαμογελαστό και πρόθυμο. Έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί κάποιο σημείωμα στο οποίο ο ίδιος να είχε αναφέρει τους λόγους που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα, ενώ σύμφωνα με πηγές, έχει ήδη αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ