Σάλος με όσα ανέφερε ο Χαρης Ρώμας για τον 53χρονο βιαστή στον Νίκο Ευαγγελάτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη δική του απάντηση για τις φωτογραφίες που τον αποτυπώνουν να ποζάρει αγκαλιά με τον 53χρονο ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό και εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, έδωσε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος εμφανίστηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 53χρονος -ο οποίος ήταν μέλος της ΝΔ και είχε επαφές με υψηλά πρόσωπα- ουδέποτε ήταν φίλος του: «Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» υποστήριξε ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε εστιατόριο, όπου ο 53χρονος του εξέφρασε τον θαυμασμό του, ενώ στη συνέχεια είχε πάει και στην εκκλησία του Αγίου Αιμιλιανού, όπου ο φερόμενος δράστης ήταν ψάλτης.

Αναφερόμενος στη σύζυγο του 53χρονου, ο Χάρης Ρώμας είπε ότι κατέβηκε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση με τον Κώστα Μπακογιάννη και έχει εκλεχθεί.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε στη συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ