Σάλος στο Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την ερώτηση για τον Γιάννη Μπεζο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ερώτηση για μια σειρά που έπαιζε ο Γιαννης Μπέζος ξάφνιασε τον παίχτη στο Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος με τον Γρήγορη Αρναούτογλου.

Η ερώτηση αφορούσε την χιλιοπαιγμένη σειρά του Γιάννη Μπέζου στον ΑΝΤ1 Πέτα τη φριτέζα και αφορούσε το ονομα της ταβέρνας που διατηρούσε. Ο παιχτης τα έχασε καθως δεν είχε ξανακούσει την σειρά ούτε την είχε ξαναδεί. Δεν ξέρουμε και αν γνώριζε ποιος ήταν ο Γιαννης Μπέζος.

Να θυμίσουμε πως φέτος ο Γιαννης Μπέζος κανει ένα διαφορετικό είδος εκπομπης στο Open.

D9E3517E 67DF 4BF0 B027 8B1F39370211

Με γυναίκες στο πλευρό του επέλεξε να ξεκινήσει ο Γιαννης Μπέζος την νεα του εκπομπή στο open καθως θα περιστοιχίζεται απο την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τη Ρένια Λουιζίδου με τις οποιες είχε συνεργαστεί στην αρχή της καριέρας του, στους Απαράδεκτους.

Η νέα μουσική εκπομπή, μέσω της οποίας ο καλλίφωνος πρωταγωνιστής μάς συστήνεται πλέον και ως παρουσιαστής, έχει στο επίκεντρό της όμορφα τραγούδια, πολλές εκπλήξεις και υπέροχες παρέες καλλιτεχνών, που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Επιλέγοντας αγαπημένους του ανθρώπους και κάποιες από τις διαχρονικές επιτυχίες που θεωρεί μοναδικές, ο Γιάννης Μπέζος καταθέτει το προσωπικό του «Ο,τι αγαπώ» μπροστά στην κάμερα και εμμένοντας στη λογική ότι το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία, θα χαρίζει κάθε φορά και ένα διαφορετικό σαββατόβραδο στους τηλεθεατές του Open.

Στο φιλόξενο και ζεστό στέκι του θα βρεθούν σήμερα το βράδυ, στις 21.00, οι παλιές φίλες του από τους θρυλικούς «Απαράδεκτους» Δήμητρα Παπαδοπούλου και Ρένια Λουιζίδου. Η πρώτη ήταν που δημιούργησε κιόλας το εν λόγω σίριαλ από το οποίο και εκτοξεύτηκε η τηλεοπτική καριέρα του Γιάννη Μπέζου, ενώ η δεύτερη συστήθηκε στους τηλεθεατές μέσα από αυτό με το παρατσούκλι «αστροπελέκι», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούσε ο ήρωας που υποδυόταν ο σημερινός οικοδεσπότης του «Ο,τι αγαπώ». Μαζί με τον Γιάννη Μπέζο θα είναι απόψε και η Κατερίνα Λέχου, με την οποία έχουν υπάρξει «Ευτυχισμένοι μαζί», ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ και η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Ολοι τους σε χαλαρή διάθεση, με τους μαγικούς ήχους της μουσικής συντροφιά, θα ανταλλάσσουν σκέψεις και πειράγματα απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές. Highlight: η στιγμή που η Δήμητρα Παπαδοπούλου σκορπάει τη χαρά και ξεσηκώνει τους πάντες, κάνοντας μάλιστα και ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Γιάννη Μπέζο, αποδεικνύοντας έτσι και τις φωνητικές της δυνατότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ