Τωρα: Παρέμβαση Μπακογιάννη – Διαγραφει και απομακρύνει απο το δημο Αθηναίων συνεργάτιδα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν λίγη ώρα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, απομάκρυνε από τον Δήμο και διέγραψε τη σύζυγο του 53χρονου παιδοβιαστή της 12χρονης στα Σεπόλια.

Από το πρωί της Δευτέρας ζητήθηκε από τον Μπακογιάννη η παραίτησή της από τα συλλογικά όργανα στα οποία μετείχε και με απόφαση δημάρχου διαγράφηκε από την Παράταξη «Αθήνα Ψηλά», με χαρακτηριστική καθυστέρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γιαγιά της 12χρονης, η γυναίκα του 53χρονου έδινε 10.000 στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί!

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο. Πήγε η γυναίκα του (σ.σ. του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει. Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. ‘Τι έπαθες παιδί μου;’, ‘με κυνηγούσε ο…’. και λέω στη νύφη μου ΄πάρε την αστυνομία’ και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε» ανέφερε χαρακτηριστικά η γιαγιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ