Ετοιμάζουν τροπολογία ντροπής για τις κατασχέσεις μετά το ράπισμα από τον Άρειο Πάγο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Απόφαση – ράπισμα του Αρείου Πάγου στα Funds, δημιουργεί προϋποθέσεις σε δανειολήπτες, ώστε να ακυρώσουν πλειστηριασμούς που έγιναν από «εταιρείες διαχείρισης δανείων».

Συγκεκριμένα, με πρόσφατη απόφασή του ο Αρειος Πάγος απέρριψε την ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση από εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις ως απαράδεκτη ελλείψει νομιμοποιήσεως (Α.Π. 822/2022).

Πρόκειται για μία ιστορική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης που έβαλε τέλος στο σκανδαλώδες φαγοπότι του σχεδίου Ηρακλής, το οποίο στρέφεται όχι μόνο σε βάρος των δανειοληπτών, αλλά και κατά των ίδιων των τραπεζών! Διότι, ενώ στις τράπεζες δεν επιτρεπόταν να βγάλουν στο σφυρί την πρώτη κατοικία, ξαφνικά επετράπη να το κάνουν τα Funds που είχαν πάρει τα δάνεια «κοψοχρονιά».

Κάποιο όμως φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να επιτρέψουν στις ομιχλώδεις εταιρείες διαχείρισης των απαιτήσεων, να βγάλουν εκατομμύρια στις πλάτες των Ελλήνων.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Ολυμπία, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να περάσει σκανδαλωδώς τροπολογία νύχτας, προκειμένου να παρακάμψει την απόφαση αυτή του Αρείου Πάγου!

Θα παρακολουθήσουμε το θέμα για να δούμε ποιος εντέλει λειτουργεί εις βάρος των συμφερόντων που αποδεικνύονται καταστροφικά όχι μόνο για τα νοικοκυριά αλλά και την ίδια την εθνική οικονομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ