Οργή στο πανελληνιο με τον ισχυρισμό των κατηγορούμενων ότι δεν… βίασαν το παιδί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των δύο παιδοβιαστών στην Ανακρίτρια, το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη να ομολογούν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Την ίδια ώρα, φρίκη προκαλεί ο κυνισμός των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι αρνήθηκαν ότι βίασαν την ανήλικη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Σχετικά με τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία, ο κατηγορούμενος τήρησε το δικαίωμα στη σιωπή και δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Παράλληλα, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης ομολόγησε ότι συνευρέθηκε με το παιδί περισσότερες από μια φορές, έναντι αμοιβής. Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έδινε τα χρήματα στο κοριτσάκι και όχι στον 53χρονο.

https://youtu.be/3ZstiXTp4iE

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε ότι η ανήλικη θα δώσει αύριο στις αρχές συμπληρωματική κατάθεση. Σύμφωνα με την ίδια, εκτιμάται ότι και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον 53χρονο. Παράλληλα, χαρακτήρισε βάσιμες τις καταγγελίες της γυναίκας που βρέθηκε στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας ότι έχει στην κατοχή της στικάκι με τον 53χρονο να εκδίδει το κοριτσάκι σε οίκο ανοχής.

Η ίδια μάλιστα υποστήριξε ότι το παιδί έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά πολιτικοί και επώνυμοι ηθοποιοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ