Συγκλονιστική Νίνα Κασιμάτη, διέλυσε τον Ράμα στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τις σχέσεις του με την Τουρκία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που έπρεπε να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, το έκανε εντέλει η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, η οποία κατακεραύνωσε τον αλβανό πρωθυπουργό για τις προκλητικές σχέση που έχει αναπτύξει με τον δικτάτορα Ερντογάν. Ο Ράμα φυσικά της επιτέθηκε, ενώ παραδέχτηκε πως έχει συμμαχήσει με το κράτος – εγκληματία που λέγεται Τουρκία.

Πριν από λίγο o πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα μου έκανε ακραία λεκτική επίθεση ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Ευρώπης, επειδή τον ρώτησα επίσημα πώς συμβαδίζει η ενταξιακή πορεία της χώρας του στην ΕΕ με τη στρατηγική σχέση που συνεχώς εμβαθύνει με το κράτος-παραβάτη Τουρκία, δεδομένης της στήριξης που απολαμβάνει από τις χώρες της περιοχής οι οποίες σέβονται το ευρωπαϊκό κεκτημένο κ το διεθνές δίκαιο, αλλά υφίστανται την επιθετικότητα της Τουρκίας.

Η προσβλητική απάντηση του κ. Ράμα «στην κυρία» «την Ελληνίδα» παράλληλα με έναν πολιτικό ύμνο προς στην Τουρκία, καθώς και η συνολικά προκλητική στάση του, που δεν έχει προηγούμενο στο Στρασβούργο, προκάλεσε την αντίδραση των επικεφαλής όλων των πολιτικών ομάδων, οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα σε σε ένδειξη απαρέσκειας να μην παραστούν στο επίσημο δείπνο που θα τους παρέθετε απόψε ο Αλβανός πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ