Μόλις 12 χρόνων Παιδι: Είπε ότι πάει να διαβάσει και κρεμάστηκε με τη ζώνη του καράτε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαδικτυακό παιχνίδι πίσω από την αυτοκτονία;

Ούτε σε αρχαία τραγωδία δεν παραπέμπουν τα όσα συνέβησαν χθες το απόγευμα στην πόλη της Καρδίτσας. Ένας 12χρονος μαθητής της Α’ Γυμνασίου, αφού είπε στην οικογένειά του ότι πάει να διαβάσει, κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιό του με τη ζώνη του καράτε, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του και βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του και τους φίλους του.

Ένα από τα συνταρακτικά στοιχεία της τραγικής αυτής υπόθεσης, είναι ότι το παιδί βρήκε κρεμασμένο η δίδυμη αδελφή του, η οποία πανικόβλητη έβαλε τις φωνές, με τους γονείς να πετάγονται και να καλούν το ΕΚΑΒ, αλλά χωρίς δυστυχώς να προλάβουν το κακό…

Σε όσες προσπάθειες ανάνηψης έγιναν από τους διασώστες, αλλά και τους γιατρούς στο νοσοκομείο, ο 12χρονος δεν ανταποκρίθηκε, είχε «φύγει» για πάντα.

Στο σπίτι της οικογένειας, η αστυνομία ερεύνησε και κατάσχεσε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα), καθώς είναι άγνωστος ακόμα ο λόγος που οδήγησε ένα 12χρονο παιδί στην αυτοκτονία. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο αυτόχειρας ήταν ήσυχος, δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα, ενώ δεν αντιμετώπιζε και θέματα bullying, ή κάτι άλλο.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα δεν υποδεικνύουν ότι το παιδί είχε διάθεση να δώσει τέρμα στη ζωή του, με τις Αρχές να στρέφουν την αναζήτησή τους στο διαδίκτυο.

Και αυτό γιατί, δεν αποκλείεται σε καμία περίπτωση η πιθανότητα να κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία, ένα διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου. Ωστόσο, περισσότερα θα είναι σε θέση να συμπεράνουν οι αστυνομικοί μετά το τέλος του ελέγχου των υπολογιστών (desktop και laptop), αλλά και των κινητών των γονέων, που κατασχέθηκαν από το σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ