Σάλος με την Μαρια Μπεκατωρου στο The Chase με την ερώτηση για τον Mario Puzo

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια αθώα ερώτηση έφερε σε τρομερά δύσκολη θέση την παρουσιάστρια του The Chase, Μαρια Μπεκατωρου. Η ερώτηση αφορούσε τον συγγραφέα του βιβλίου πάνω στο οποιο βασίστηκε η ταινία ο Νονός.

Η παρουσιάστρια αγχώθηκε αρκετα, ο παιχτης απάντησε λάθος αλλα ευτυχώς η Chaser ήξερε την σωστή απάντηση. Βέβαια η αμηχανία συνεχίστηκε.

Κλαίω με τη Μαρία και τη γυναίκα με τα μαύρα, που διστάζουν να πουν στον αέρα τη νικώσα επιλογή: «Puzo» … 😂😂😂😂😂 #theChaseGR

Ο Μάριο Φράνσις Πούζο (αγγλικά: Mario Francis Puzo‎· προφορά του επωνύμου στα ιταλικά: Πούτζο· 15 Οκτωβρίου 1920 – 2 Ιουλίου 1999) ήταν Αμερικανός συγγραφέας, σεναριογράφος και δημοσιογράφος ιταλικής καταγωγής.

8A78F7B1 B109 4E45 AC76 959D1ECC67F3

Είναι γνωστός για τα μυθιστορήματά του για την ιταλο-αμερικανική μαφία και τη μαφία της Σικελίας, κυρίως το Ο Νονός του 1969, το οποίο αργότερα συνπροσαρμόστηκε σε μια τριλογία σε σκηνοθεσία του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Έλαβε το Όσκαρ για το Καλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο για την πρώτη ταινία του 1972 και το Μέρος ΙΙ του 1974. Ο Πούζο έγραψε επίσης το αρχικό σενάριο για την ταινία του Σούπερμαν του 1978. Το τελευταίο του μυθιστόρημα, Η Οικογένεια, κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο το 2001.

el.wikipedia.org

ΔΗΜΟΦΙΛΗ