Εξαιρετικά «περίεργη» η εξέλιξη με την σύλληψη της μάνας την συγκεκριμένη στιγμή: Κατέρρευσε το παιδί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παιδί κατέρρευσε… ούρλιαζε κι λέει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε!
Το μόνο που έχει βρεθεί είναι 4 καταθέσεις, σύνολο 110€ κι έχουν καταστήσει την μάνα κατηγορούμενη!

Προσπαθούν πολύ σκληρά να αλλάξουν την ατζέντα και στοχοποιούν όπως πάντα τον φτωχό που δεν “έχει άκρες”…

Τρομαγμένη και σοκαρισμένη είναι η 12χρονη που από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο επιχειρηματία Ηλία Μίχο, μετά τη σύλληψη των γονέων της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είναι πανικοβλημένο και έχει «κλειδώσει». Ενώ στην αρχή άρχισε να μιλάει και να αναγνωρίζει τους βιαστές της, πλέον είναι απρόθυμη να συνεργαστεί με τις αρχές. Γεγονός που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», το κοριτσάκι ούρλιαζε και σπάραζε στο κλάμα, την ώρα που έβλεπε να παίρνουν τη μάνα του οι αστυνομικοί. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. την τράβηξαν από την αγκαλιά της 37χρονης και η μικρή κατέρρευσε φωνάζοντας ότι η μητέρα της δεν ξέρει τίποτα για την αρρωστημένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εκπομπή, τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και έχουν καταστήσει την 37χρονη κατηγορούμενη για μια τόσο σοβαρή κατηγορία, είναι μόνο 4 τραπεζικές μεταφορές, που φτάνουν στο σύνολο τα 110 ευρώ.

Τι είπε η μητέρα στην πρώτη της κατάθεση τον Σεπτέμβριο

«Η κόρη μου μαζί με τον 11χρονο αδελφό της βρίσκονται στη Λευκάδα για διακοπές στην κουνιάδα μου, δηλαδή την αδελφή του συζύγου μου. Χθες, όπως με ενημέρωσε η κουνιάδα μου, καθόταν με την κόρη μου και παρατηρούσε ότι ασχολιόταν συνεχώς με το κινητό της. Επειδή είναι μικρή και δε θεωρούσε σωστό να αναλώνει τόσες ώρες στο κινητό της, της το πήρε και η μικρή το απενεργοποίησε. Όταν της πήρε το κινητό η κόρη μου τρελάθηκε και τότε η κουνιάδα μου κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Της είπε να το ανοίξει και να της δείξει τι κρύβει» ανέφερε η μητέρα και πρόσθεσε:

«Αφού την έπεισε μετά από ώρα να το ανοίξει, συνειδητοποίησε ότι η μικρή διατηρεί συνομιλία ερωτικού περιεχομένου στο κινητό της με τον Μίχο Ηλία, ηλικίας περίπου 50 ετών. Στα μηνύματα που διάβασε, διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος αυτός ζητούσε από την κόρη μου να του αποστείλει φωτογραφίες και βίντεο, όπου θα έδειχνε τα γεννητικά της όργανα, όπως και έκανε. Ακόμη της έλεγε χυδαία πράγματα, όπως «θέλω να κάνουμε έρωτα, θέλω να @@@», και άλλα τέτοια. Τη ρωτούσε ακόμη αν θέλει να βρεθούν ερωτικά και η μικρή του απαντούσε πως όχι καθώς φοβάται μήπως μείνει έγκυος. Τα μηνύματα αυτά τα έβγαλε η κουνιάδα μου φωτογραφίες και μου τα έστειλε αμέσως» είπε η 37χρονη.

Η ίδια δήλωσε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ότι αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζε και τον εμπιστευόταν: «Σοκαρίστηκα πολύ. Τον άνθρωπο αυτόν τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Διατηρήσει mini market στον Κολωνό. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν οικογένειες με παιδιά τα οποία κάνουν παρέα με τα δικά μας και καθόμαστε στην παιδική χαρά.

Μάλιστα ξέρουμε ότι ο άνθρωπος αυτός κερνούσε τα παιδάκια παγωτά και διαφορά αλλά. Φέτος τον Απρίλιο, αν θυμάμαι καλά, ξεκίνησα να πηγαίνω στο μαγαζί του να καθαρίζω καθώς δεν είχα άλλη δουλειά κι έπρεπε να συντηρήσω την οικογένεια μου και τα 8 παιδιά μου. Μετά από λίγο καιρό βρήκα δουλειά σε ένα μανάβικο και σταμάτησα να πηγαίνω στο μαγαζί του.

Τότε αυτός μου πρότεινε να τον βοηθάει που και που στο καθάρισμα για να βγάζει κι αυτή χαρτζιλίκι κι επειδή τον εμπιστευόμουν το δέχτηκα. Γενικά ήξερα ότι σαν άνθρωπος βοηθούσε πολλούς συνάνθρωπους του, βοηθούσε στην εκκλησία, έκανε δωρεές και τον θεωρούσα καλό».

Οπως προκύπτει από την κατάθεση της μητέρας, οι συνομιλίες της 12χρονης φαίνεται πως είχαν ξεκίνησαν στα μέσα Αυγούστου με το τελευταίο μήνυμα που ανακάλυψε η θεια της να φτάνει στο κινητό της μικρούλας την 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή μια ημέρα πριν την αποκάλυψη.

«Η κουνιάδα μου βρήκε στο κινητό της κόρης μου συνομιλίες με αλλά άγνωστα άτομα τα οποία της ζητούσαν να συνευρεθούν ερωτικά σε ξενοδοχεία έναντι αμοιβής. Θορυβηθήκαμε πολύ με όλα αυτά και μάλιστα η κουνιάδα επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιου, όπου μίλησε με ψυχολόγο για να τη συμβουλέψουν πως πρέπει να αντιμετωπίσει σωστά το θέμα. Σήμερα η μικρή ξύπνησε ευδιάθετη σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, όπως μου είπε. Την ρώτησε αν έχει κάνει κάτι παραπάνω με αυτόν τον άνθρωπο, απέφυγε να της απαντήσει. Εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με την κορη μου. Τις επόμενες ημέρες επιστρέφει στην Αθήνα. Το κινητό της το έχει πάρει η κουνιάδα μου για να μην επικοινωνήσει με αυτόν τον άνθρωπο ή σβήσει κάτι» κατέληγε στην κατάθεση της η μητέρα της 12χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ