Διασυρμός Λιάγκα απο τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ένα επικό και άκρως επιθετικο τροπο ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος σχολίασε ένα απόσπασμα απο όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπης του ο Γιώργος Λιάγκας.

Να θυμίσουμε μόνο οτι η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ειναι πρωινές ώρες και απευθύνεται σε νοικοκυρές, οικογένειες και σε παιδιά ακόμη……….

Σάλος με την αποκάλυψη Λιάγκα για Μητσοτακη και τις εντολές του Μαξίμου που αφορουν τον 53χρονο

Όλα όσα ειπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του:

Σήμερα δώσαμε το ρεπορτάζ όλο. Να μην περιμένει ο κόσμος ότι θα συλληφθούν 200 άτομα. Ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που μπορούν να συλληφθούν είναι συνολικά άλλοι 10. 12 συνολικά είναι. Αυτή τη στιγμή είναι οι 2, αυτά τα καλόπαιδα και είναι άλλα 5-7 τα εντάλματα. Μην περιμένετε ότι ξαφνικά θα τους πιάσουν όλους, είναι μεγάλο το κύκλωμα. Καλό είναι να γίνει μία μεγάλη και δυνατή αρχή.

Και να πω και κάτι ακόμα. Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας, που έχω υπηρετήσει το lifestyle και θα το υπηρετήσω ξανά αν χρειαστεί, δεν είναι ντροπή με αισθητική και άποψη, από κανέναν να διαμορφώσω τη σκαλέτα της εκπομπής μας. Από κανέναν! Δεν έχω σχολιάσει ποτέ 30 χρόνια καμία εκπομπή. Είμαι μέχρι εδώ! Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν σας κύριοι συνάδελφοι, υποτιμητικά και ειρωνικά το λέω γιατί δεν σας θεωρώ συναδέλφους, για να κάνουμε τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Διότι οφείλουμε μετά από 30 χρόνια και στα 53 μας να μην μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να προσφέρουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη σωστή ενημέρωση και να αφυπνίσουμε κάποιες συνειδήσεις.

https://youtu.be/-cYPIBP23V0

Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλακίες. Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια. Λοιπόν… Σας ζητώ συγγνώμη. Συγγνώμη από τους τηλεθεατές αλλά κι εγώ είμαι άνθρωπος

Τρελαίνομαι! Κύριοι, θέλετε να ξανασυστηθούμε σε αυτή τη μικρή τηλεοπτική αγορά; Δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου ψεύτικη τηλεφωνική. Ποτέ! Μην με προκαλείτε. Έχω στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές με συνεργάτες τους. Είναι ντροπή σας, να κουνάτε εσείς το δάχτυλό σας σε μένα. Μετά από 30 χρόνια. Σοβαρευτείτε και μαζευτείτε. Δεν θέλετε να ανοίξω το στόμα μου πραγματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ