Έζησε τη φρίκη 14χρονο κορίτσι: Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό – Με βίασαν και οι 6

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν τον χωράει ο νους τον εφιάλτη που έζησε ένα κοριτσάκι μόλις 14 ετών από τη Νίκαια, το οποίο έπεσε θύμα αρπαγής από ομάδα ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια την κακοποίησαν και την βίασαν, μέχρι τελικά το παιδί να καταφέρει και να ξεφύγει από τα χέρια τους.

Η 14χρονη Μαρκέλλα, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κακοποιήθηκε σεξουαλικά και σωματικά από τους άνδρες που την έβαλαν με τη βία σε ένα αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε μέρος στο Μαρκόπουλο όπου την κράτησαν κλειδωμένη για 5 μέρες, με στόχο να την εκδίδουν.

Η ανήλικη κατάφερε να βρει ευκαιρία όταν ένας από τους άνδρες που την είχαν απαγάγει βγήκε από το σπίτι για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του και τότε το κορίτσι απέδρασε, μπήκε σε ταξί και κάλεσε τους γονείς της.

«Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό. Toυς έλεγα αφήστε με να πάω στη μητέρα μου» περιέγραψε η ανήλικη μιλώντας στην κάμερα του Live news και πρόσθεσε ότι οι δράστες δεν δίστασαν να της βάλουν όπλα στον κρόταφο πριν την βιάσουν, ενώ έφτασαν στο σημείο να της αλλάξουν την εμφάνιση γιατί η φωτογραφία της είχε δημοσιοποιηθεί: «Με απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν αν δεν βγάλω τα φρύδια μου και δεν βάψω τα μαλλιά μου. Μου έβαλαν δυο πιστόλια στο μυαλό».

Το κορίτσι περιέγραψε ότι οι απαγωγείς την απείλησαν ότι θα σκοτώσουν την οικογένειά της αν δεν κάνει όσα της λένε.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι οι δράστες είναι γείτονές τους και είχαν αρπάξει το κορίτσι ξανά στο παρελθόν. Οι γονείς είχαν κάνει μήνυση ωστόσο οι Αρχές δεν τους είχαν εντοπίσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ