Η εσχάτη των ποινών για τους ανώμαλους εγκληματίες παιδικών σωμάτων και ψυχών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχετικά με την σωματική εκμετάλλευση ενός εντεκάχρονου παιδιού στον Κολωνό, εδόθη στους του ποινικού δικαίου επαΐοντες η δυνατότητα αυστηροποίησης των ποινών σοφρωνισμού ενεχομένων με τα όπως αυτό το συγκεκριμένο έγκλημα.

Θα το πράξουν; Ιδού η απορία! Σιγά που θα το πράξουν!

Ανώμαλοι εγκληματίες παιδικών σωμάτων και ψυχών πάντα θα υπάρχουν και η μή τιμωρητική νομοθεσία τους «ανοίγει την πόρτα». Συνεπώς το προλαμβάνειν δεν υφίσταται, πέραν της κοινωνικής κατακραυγής που είναι και ο αδυσώπητος τιμωρός, ποία είναι η άλλη ποινή στον σχετικό κώδικα που προβλέπεται,ακόμα δεν μάθαμε. Αν προβλέπεται.
Όσον δε αφορά την γονική παραμέληση των παιδιών, τί να πεί κανείς που βράζει, ως λέγεται, ακόμα και φανερά στο διαδίκτυο ερήμην γονέων, που οι μή εκπαιδευθέντες στα νέα αυτά όπλα, γονείς και που αγνοούν των εργαλείων τον χειρισμό, δοσμένοι στο μεροκάματο σίτισης, ή καί σε άλλα ενδιαφέροντα, όπως δείχνει η διαρκώς αυξανόμενη παραβατικότητα ανηλίκων παντού και δίπλα μας. Ας ψάξουμε λοιπόν να βρούμε τα λάθη μας…

Κυρίως όμως, ας τα διορθώσουμε, διότι δεν μπορούμε να αφήνουμε την κοινωνία έρμαιο «ανώμαλων» που βολεύονται από την ασυδοσία και την ατιμωρησία. Είτε για το βιασμό παιδιών, είτε για τον βιασμό της ίδιας της πατρίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ