Η Μαρια Δεναξα αποκαλύπτει Κρουσματα λογοκρισίας στο διαδίκτυο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα αναφερει η Μαρια Δεναξα:

Μόλις με ειδοποιήσαν για απίστευτη λογοκρισία από το Facebook.

Προ ημερών δημοσίευσα βίντεο με υπότιτλους και ακριβή μετάφραση με τις δηλώσεις ενός Ολλανδού ευρωβουλευτή και της διευθύντριας της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας, ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου, όπου αποκάλυψε πως ο…«αγιασμός» δεν αποτρέπει την μετάδοση.

🔴 Μιλάω περιφραστικά γιατί το ψηφιακό σκέλος του παγκόσμιου καθεστώτος, καθώς πρόκειται για καθεστωτικές νοοτροπίες που εφαρμόζονται πλέον -κακά τα ψέματα- παγκοσμίως, έκρινε πως λείπει “θεματικό περιεχόμενο” από «ανεξάρτητους» οργανισμούς διασταύρωσης στοιχείων ειδήσεων, όπως είναι το πρακτορείο Reuters της γνωστής διαπλεκόμενης οικογένειας Thomson, με περιουσία 61,1 δισ. δολάρια, η οποία έχει μεταξύ άλλων στον έλεγχο της την Thomson Reuters (media) και συγκαταλέγεται στις 10 πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο! Για τέτοια ανεξαρτησία πρόκειται!

🔴 Μιλάμε για δηλώσεις τρίτων με ακριβή μετάφραση, την οποία αμφισβητούν αυτοί που επιβάλλουν το κυρίαρχο και απόλυτο αφήγημα. Την οποία αμφισβητούν ο Μεγάλος Αδερφός του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, των Τhomson και των λοιπών διεφθαρμένων, που έχουν επιβάλλει την “Μεγάλη Απόγνωση” αν όχι εξόντωση, με ποικίλους τρόπους στους πληθυσμούς παγκοσμίως.

Τα χειρότερα έπονται, δυστυχώς

🔴 Στο ίδιο βίντεο που κυκλοφορεί χωρίς μετάφραση, δεν υπάρχει καμία επισήμανση. Προφανώς γιατί τους συμφέρει να μην καταλαβαίνει ο κόσμος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ