Το Βατερλό του Κουτρουμάνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τηλεοπτική αντιμετώπιση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, είναι το Βατερλό του Κουτρουμάνου. Το ΕΣΡ περιορίστηκε σε μία ανακοίνωση «για την προστασία του ανηλίκου» στις 10 Οκτωβρίου. Από και πέρα …δεν βλέπει και δεν παρεμβαίνει…

Το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ένα λάθος: όρισε πρόεδρο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου τον -προτεινόμενο από τη ΝΔ – πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρουμάνο.

Το κατάλαβε το 2020, όταν ζήτησε την παραίτηση του, καθώς η περίοδος Κουτρουμάνου στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα έγινε γαλάζια. Αλλά το αυτί του δεν ίδρωσε,, παρότι έχασε την εμπιστοσύνη εκείνων που τον διόρισαν.

Ετσι ο Κουτρουμάνος εξελίχθηκε σε ένα είδος Μενδώνη: οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αυτός μένει-και διανύει πλέον τον έκτο έτος της θητείας του .

Είναι ο πρόεδρος ης αδράνειας, επικαλούμενος το νομικό πλαίσιο και τα μέσα που-δεν- έχει στη διάθεσή του.

Η προβολή της ΝΔ στην τηλεόραση είναι ανεξέλεγκτη, με τις δημοσκοπήσεις δεν ασχολήθηκε ούτε μια φορά και για την ποιότητα ου τηλεοπτικού προγράμματος τα ρίχνει στους θεατές: «Αν ο πολίτης θέλει να βλέπει σκουπίδια δεν μπορεί να τον προστατεύσει κανέναν κράτος».

Ούτε ο ίδιος βεβαίως. Αλλά μένει στη θέση του ατάραχος, ισχυριζόμενος ότι δεν του αρκεί η νομική βάση, για να κάνει τη δουλειά του.

Η τηλεοπτική αντιμετώπιση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, είναι το Βατερλό του Κουτρουμάνου. Το ΕΣΡ περιορίστηκε σε μία ανακοίνωση “για την προστασία του ανηλίκου” στις 10 Οκτωβρίου. Από και πέρα …δεν βλέπει και δεν παρεμβαίνει..…

Επίκειται ωστόσο νέα παρέμβαση της αντιπολίτευσης για τον «δεν το κουνάω» πρόεδρο…

Γ. Λ. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ