Κλήση του Τούρκου πρέσβη και απέλαση τώρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τί να κάνουμε; Αυτό είναι και το μόνο σχόλιο που δεν πρέπει ποτέ να υπάρξει απέναντι στη Τουρκική θρασύτητα από στόματος του νέου Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα που σχολίασε βρόμικη την συμπεριφορά Ελλάδας-Γερμανίας και Ευρώπης ως προς το μεταναστευτικό. Και αυτά άμα τη αναλήψει. Όλοι λοιπόν πρέπει να αντιληφθούμε το τί πρόκειται να ακολουθήσει. Συνεπώς άμεση κλήση αυτού για εξηγήσεις, που αν αυτές κριθούν ανεπαρκείς η απέλαση να ακολουθήσει ως απάντηση. ΤΩΡΑ.

Ο Τούρκος προεδρικός σύμβουλος που πρόσφατα ζήτησε να αποστρατικωποιηθούν τα νησιά ακόμα και από την ….αστυνομία, πάλι καλά που δεν ανέφερε και το Λιμενικό! Πως και το παρέλειψε; Να μπορεί ο «οχετός» ο ασταμάτητος από την «καθαρή» Τουρκία να γεμίσει τα νησιά μας λάθραίους του Ισλάμ, και μετά να κάνει….δημοψήφισμα. Όλα μόνος του ο Ερντοάν. Όσο για τους από εδώ, το της «ανθρωπιάς» υπνωτικό «χάπι» καλά κρατεί.
Τέλος ο Ακάρ που ξαναντύθηκε Κοκκινοσκουφίτσα ζητώντας με Ελλάδα συνάντηση, καλόν θα είναι να ανταποκριθούμε εφόσον πρωτίστως δηλώσουν γνώση και κατανόηση του διεθνούς δικαίου της θάλασσας, και επιθυμία εφαρμογής αυτού στην συνομιλία.

Εδώ ας σημειωθεί πως, για την ώρα, όταν οι Τούρκοι ακούν για προσφυγή στην Χάγη,….γεμίζουν καντήλες! Η δε τελευταία τους χαρά με τον πύραυλο, στην Αθήνα ας τους συνετίσει, διότι έχουν και αυτοί παρόμοιες πόλεις, και να μάθουν το «μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν……». 0σο για τα παρακάτω η Ελλάδα εδώ θα είναι. Δεν θα φύγει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ