Ο αηδιαστικος τιμοκατάλογος του 53χρονου βιαστη: Σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160, σε ξενοδοχείο 230 ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο… πελατολόγιο του βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τον Κολωνό, Ηλία Μίχου, συμπεριλαμβάνονται άτομα όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων και από όλη την Αττική, ακόμα και από Θεσσαλονίκη!

Όπως αποκάλυψε το Star, οι διεστραμμένοι που επικοινωνούσαν στη σελίδα γνωριμιών και τα social media με τη 12χρονη (τα προφίλ της οποίας διαχειριζόταν ο 53χρονος και θεωρούσαν πως μιλούσαν με 16χρονη), ήταν, μεταξύ άλλων, από Κολωνάκι Φάληρο, Γκύζη, Μαρούσι ακόμη και Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για έναν καπετάνιο που έστελνε μηνύματα από το εξωτερικό, ο οποίος είναι υπό διερεύνηση από τις Αρχές.

Παρότι, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει και αν ισχύουν, η 12χρονη στις καταθέσεις της υποστήριξε ότι δεν πήγαινε σε σπίτια και ξενοδοχεία, οι συνομιλίες από τις σελίδες γνωριμιών δίνουν μια διαφορετική εικόνα.

Εκτός από το σημείο κοντά στο μετρό στα Σεπόλια, όπου της έκλεινε τα «ραντεβού» ο Ηλίας Μίχος, η ανήλικη αναγκαζόταν να πάει και σε άλλα μέρη απογευματινές και βραδινές ώρες.

«Θα κάνουμε ό,τι θες με 70 ευρώ»

«Θέλω πολύ να σε δω, αλλά δεν είμαι στην Ελλάδα. Ταξιδεύω στα καράβια και είμαι εξωτερικό», είναι ένα από τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο καπετάνιος, για να λάβει την απάντηση: «Καλά, όταν έρθεις» και να ξαναστείλει: «Γυρίζω σε μία εβδομάδα». Και το προφίλ της ανήλικης, ο Μίχος δηλαδή, του γράφει: «Θα κάνουμε ό,τι θες με 70 ευρώ».

Ο… τιμοκατάλογος ωστόσο, δεν ήταν και πολύ σταθερός και άλλαζε ανάλογα με τον «πελάτη», αλλά και τα «κέφια» του 53χρονου, ο οποίος έκλεινε ραντεβού για βιασμό της 12χρονης σε σπίτια, αυτοκίνητα και ξενοδοχεία.

Ξεκινούσε τις τιμές από τα 30 ευρώ, αλλά σε «ειδικές» περιπτώσεις και ανάλογα με τις «υπηρεσίες» που ζητούσε ο «πελάτης», η ταρίφα έφτανε και τα 230 ευρώ, ενώ δεν ήταν λίγοι οι διεστραμμένοι που ήθελαν να… κόψουν μισθό στο παιδί για να το βιάζουν δύο φορές την εβδομάδα!

7B63382B ED03 48AB B0BD 9008012049B8

Τα μηνύματα σύμφωνα με το Star:

-Πελάτης: Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Στείλε μου τον αριθμό σου στο viber

Σε άλλη συνομιλία αναφέρθηκε το εξής:

-Πελάτης: Καλημέρα τι κάνεις

-12χρονη (Ηλίας Μίχος): Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ.

Δεν έλειπαν τα μηνύματα και σε παλιούς «πελάτες»…

-12χρονη (Ηλίας Μίχος): Δεν κατάλαβες ποια είμαι ; Είμαι η … Το είχαμε κάνει μαζί στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε στο αμάξι στα Σεπόλια με 70 ευρώ; Θα κάνουμε ό,τι θες.

-Πελάτης: Είμαι παντρεμένος δεν μπορώ τώρα. Μιλάμε μετά.

Η «χρήση» της «μητέρας»

Ο Ηλίας Μίχος μέσω των προφίλ που έκανε την ανήλικη, αποκάλυπτε ότι χρειάζεται χρήματα για να βοηθήσει τάχα τη μητέρα της που χρωστούσε χρήματα να γλιτώσει τη ζωή της, κάνοντας έτσι τους «πελάτες» να ανεβάζουν τα ποσά!

-Πελάτης: Πες μου… γιατί χρειάζεσαι τα χρήματα;

-12χρονη (Ηλίας Μίχος): Τα έχει ανάγκη η μητέρα μου. Θέλω να τα δώσω σε αυτήν. Η ίδια ξέρει ότι μου τα δίνει μια κυρία. Εγώ κρατάω… λίγα για μένα.

-Πελάτης: Τι ανάγκη έχεις; Πες μου για να σε βοηθήσω.

-12χρονη (Ηλίας Μίχος): Θέλει να σώσει πίσω τα χρήματα (σ.σ. η μαμά μου) γιατί τα χρωστάει. Αν δεν τα δώσει θα τη σκοτώσουν!

-Πελάτης: Γιατί κορίτσι μου να τη σκοτώσουν;

-12χρονη (Ηλίας Μίχος): Πήρε από κάτι Αλβανούς 100 ευρώ. Πρέπει να τους τα δώσει πίσω. Αν δεν τα δώσει θα την σκοτώσουν. Αυτό της είπαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ