Αποκάλυψη ντροπής από το Documento: Παιδοβιαστής πολιτικός αφέθηκε ελεύθερος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία τρομακτική υπόθεση που ήδη προκαλεί οργή στο πανελλήνιο, φέρνει στο φως η εφημερίδα Documento στο αυριανό της φύλλο.

Πρόκειται για μία φρικτή ιστορία βιασμού και κακοποίησης μικρού κοριτσιού, ηλικίας μόλις 11 ετών, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος όμως κατάφερε παρά την βαριά καταδίκη του, να αφεθεί ελεύθερος!

Το κτήνος όχι μόνο προστατεύτηκε σε όλη τη διάρκεια της ποινικής διαδικασίας, καθώς η δικαιοσύνη δεν διέταξε την δημοσιοποίηση των στοιχείων του όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει κακοποίηση και άλλα μικρά παιδιά, αλλά παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε ομόφωνα σε 18 χρόνια φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος με συνταγή Λιγνάδη!

Το γεγονός ότι ένα ανθρωπόμορφο τέρας κυκλοφορεί ελεύθερο παρά την βαριά και ομόφωνη καταδίκη του, τον καθιστά κίνδυνο για ολόκληρη την κοινωνία, ειδικά από τη στιγμή που ουδείς γνωρίζει το πρόσωπο του λόγω της μη δημοσιοποίησης των στοιχείων του.

Μένει να μάθουμε εάν η πολιτική ιδιότητα του συγκεκριμένου βιαστή, έπαιξε ρόλο για την προνομιακή μεταχείριση του από τις διωκτικές αρχές και την ελληνική δικαιοσύνη.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας – αυτό είναι το πρωτοσέλιδο:

E854CD67 F113 43AE 90E0 DE76D76936E5
Η αποκάλυψη της ντροπής για τον γαλάζιο πολιτευτή των Ιωαννίνων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ