Ισοπαλία με 4 γκολ στο Πανιώνιος – Φοίνικας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στη Νέα Σμύρνη.

Οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά δέχτηκαν ισάριθμες την ισοφάριση, με τα τρία από τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Νίκος Κούστας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, με τις απουσίες να είναι αρκετοί, καθώς εκτός ήταν μεταξύ άλλων οι Διονέλλης, Ζούλιας, Ρεντζής, Ενγκόγκ.
Το παιχνίδι

Στο 2ο λεπτό ο Πανιώνιος έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, με τον Στούπη να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Διασσινό.

Η επόμενη φάση έγινε και γκολ για τον Ιστορικό. Στο 11′ μετά από ωραία σέντρα του Στούπη, ο Τσίπρας με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 των κυανέρυθρων.

H συνέχεια βρήκε τον Πανιώνιο να ελέγχει απόλυτα το ματς και στο 37′ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Μούντριχας έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με την κοντινή κεφαλιά του Μαρινάκη να περνάει άουτ.

Στο 53′ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία. Ο Καρέλης έκανε το δυνατό σουτ από τα αριστερά, με τον Αντωνόπουλο (που πέρασε νωρίτερα στο ματς) να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα (63′) Καλύβας και Αντωνόπουλος δεν επικοινώνησαν καθόλου σωστά, ο αμυντικός του Πανιωνίου γύρισε την μπάλα με το κεφάλι, ο τερματοφυλακας ήταν εκτός θέσης κι έτσι με αυτογκόλ έγινε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γροντή, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και έφεραν ξανά το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Σούλτσε με ωραίο δυνατό σουτ μέσα αριστερα της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνόπουλου, για το 2-2.

Στο 85′ ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τσιμπόκας από πολύ καλή θέση έκανε το σουτ, όμως μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφυλακας του Φοίνικα.

Τελικό σκορ έμεινε το 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παχατούρας (46′ Αντωνόπουλος), Καρδάμης (74′ Παπαδάκης), Μπρέγκου, Καλύβας, Ξυγκόρος (55′ Μερτύρη), Μαρινάκης (62′ Κουβαράς), Γροντής (83′ Παυλής), Στούπης (83′ Κωτσοβός), Μούντριχας (74′ Πίσπας), Τσίπρας (68′ Κουφουδάκης), Γεωργούσης (62′ Τσιμπόκας).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διασσινος, Μούγιος, Καρέλης, Καπλατζής, Τριμπονιάς, Πούτσι, Παπαγεωργίου, Χατζησοφρωνίου, Μπιτζης, Καπλατζής, Γεωργίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης panionianea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ