Η ανατροπή του αιώνα στην Γη της Ελιάς: Η Βουλγαρα χορεύτρια ειναι υπαστυνόμος και συνεργάτρια του Κουρακου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορει στην περσινή σεζόν οι εξελίξεις στην Γη της Ελιάς να έτρεχαν με ρυθμούς χελώνας με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστική για τους τηλεθεατές αλλα απο την αρχή της φετινής σεζόν καθηλώνει το κοινό καθως η πλοκή της εξελίσσεται με ταχύτερους ρυθμούς.

Η βουλγαρα χορευτρια Ράινα, προσεχώς θα έρθει στην επιφάνεια με κάτι πολύ συγκλονιστικό, με μια δεύτερη ταυτότητα που κανείς δεν γνωρίζει μέχρι τώρα.

Γη της Ελιας: Δάκρυσε η μισή Ελλάδα με τον θάνατο του Ιάκωβου

Η Ράινα οπως διαβάζουμε στο thrylos24.gr θα πάει τελικά στο σπίτι του Σίμο. Του ανθρώπου ο οποίος έχει το δαχτυλίδι. Αφού λοιπόν φτάσει στη Βίλα, θα χρειαστεί να τον περιμένει. Ο Σίμος είναι καθοδόν. Από πίσω του αυτοκίνητο με αστυνομικούς τον παρακολουθούν. Αφού φτάσει, υπάρχει ένας άντρας στο δίπλα δωμάτιο μέσα στη Βίλα ο οποίος κάνει Live μετάδοση. Μόλις ανέβει ο Σίμος η Ράινα στο κρεβάτι περιμένει. Εκείνος την χαϊδεύει αισθησιακά, ενώ στη συνέχεια με την λεπίδα κάνει το ίδιο. Πριν προλάβει όμως να την… βγάλει από τη μέση, η πόρτα της Βίλας σπάει. Μέσα; Αστυνομικοί. Ακινητοποιούν τον Σίμο και όσους ήταν στο χώρο.

Η Ράινα την επόμενη μέρα και χωρίς περούκα, φτάνει στο αστυνομικό τμήμα. Λέει σε όλους «Καλώς σας βρήκα. Υπαστυνόμος Δήμητρα Γιατράκου… ». Παράλληλα τρέχουν πολλές υποθέσεις και η Δήμητρα πλέον, όχι η Ράινα όπως την ξέραμε είναι πλέον στο πλάι του Αστυνόμου Κουράκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ