Έτρεχε με 180 τύφλα στο μεθύσι και έκανε κομμάτια την 15χρονη κοπελίτσα με το σαράβαλο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνος και απαρηγόρητος είπε το Σάββατο το στερνό «αντίο» στην 15χρονη κόρη του, που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό στην Ημαθία, ο τραγικός πατέρας. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του και η δεύτερη κόρη τους νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η κηδεία του 15χρονου κοριτσιού έγινε προχθές στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, παρουσία του πατέρα, συγγενών και φίλων, ενώ πλέον το μυαλό όλων είναι στην 37χρονη μητέρα που δίνει μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βέροιας, ενώ η δεύτερη κόρη τους, 12 ετών, νοσηλεύεται με κατάγματα στα κάτω άκρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Το θανατηφόρο τροχαίο, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε τη γυναίκα με τις δύο κόρες της και τις εγκατέλειψε αιμόφυρτες στην άσφαλτο.

Μάλιστα, από τη φόρα που είχε και από τη σύγκρουση, το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος εξετράπη και έπεσε σε παρακείμενο αγρόκτημα, με τον Ρομά να εξαφανίζεται πεζός. Η αστυνομία δεν κατάφερε να τον εντοπίσει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Μεθυσμένος και… τσακωμένος;

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και άλλα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, ο ασυνείδητος οδηγός του αυτοκινήτου που σκόρπισε τον θάνατο και τη θλίψη στην οικογένεια έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. Πρόκειται για 28χρονο Ρομά που κατευθυνόταν στον τοπικό καταυλισμό.

Συγγενείς της αδικοχαμένης 15χρονης, αλλά και κάτοικοι της περιοχής, είπαν ότι ο δράστης βρισκόταν προηγουμένως σε γλέντι και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο δράστης αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε την μητέρα και τις δυο κόρες της, πριν από 15 ημέρες, ενώ όπως είπε κάτοικος του χωριού στην ιστοσελίδα, ο λόγος για τον οποίο έτρεχε ο Ρομά ήταν ένας… τσακωμός με τη γυναίκα του!

«Μάλωσε άγρια με την γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι», φέρεται να υποστήριξε ο κάτοικος.

Το Mega εντόπισε το προφίλ του 28χρονου στο Facebook και φαίνεται να έχει αλλάξει όλες τις φωτογραφίες του, προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.

«Συνήθιζε να τρέχει μέσα στο χωριό»

Ο θείος των παιδιών κ. Μαυρίδης κατήγγειλε πως ο οδηγός του Ι.Χ. έτρεχε μέσα στο χωριό με 180 χλμ./ώρα και επανέλαβε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Αυτός έχει ένα γρήγορο, ακριβό αμάξι και συνηθίζει να τρέχει μέσα στο χωριό. Εβαζε και κόντρες με το αμάξι, τον ξέρουμε ότι τρέχει» ανέφερε.

Μια ξαδέρφη της άτυχης 15χρονης συμπλήρωσε: «Η ξαδερφούλα μου πήγαινε μαζί με τη μητέρα της και τη μικρή της αδερφή σε ένα μαγαζί για να πάρουν κάτι που ήθελαν, και αυτός με το αυτοκίνητό του έτρεχε τόσο πολύ που δεν μπόρεσε να σταματήσει και τις παρέσυρε. Τις παρέσυρε και εξαφανίστηκε. Τώρα κρύβεται κάπου για να μην τον πιάσουν. Αλλά θα τον βρουν. Ολοι γνωρίζουμε ποιος είναι. Μάλιστα έχει μια μακρινή συγγένεια και με το κοριτσάκι και την οικογένειά του. Πραγματικά όλοι θέλουμε να βρεθεί και να πληρώσει για αυτή την καταστροφή που προκάλεσε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Το κορίτσι μας το χάσαμε, αλλά και η μητέρα του είναι σοβαρά και φοβόμαστε μην πεθάνει και αυτή, αλλά και η μικρή αδελφή της έχει πολλά τραύματα. Θα τον βρει σίγουρα η αστυνομία και θα τιμωρηθεί για όλο αυτό το κακό, όσο και να κρύβεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ