Σάλος με την παρέμβαση του Φώτη Σπύρου για την οικογένεια της 12χρονης στον Κολωνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλύψεις για την γνωριμία του με την οικογένεια της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, έκανε ο γνωστός ηθοποιός Φώτης Σπύρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός ανέφερε ότι γνώριζε την οικογένεια και είχε δεχτεί πρόταση να βαφτίσει ένα από τα αδέρφια της 12χρονης.

Ιδιαίτερα φορτισμένος ο Φώτης Σπύρου σχολίασε: «Υπάρχει προσωπική ευθύνη όλων μας σε αυτό; Υπάρχει. Μην το κουκουλώνουμε, υπάρχει δίπλα μας. Μην εθελοτυφλούμε. Κάθε φορά που το βλέπουμε, πρέπει να πηγαίνουμε στους αρμόδιους, όπως έκανε η θεία», είπε αρχικά.

Όπως αποκάλυψε: «γνωρίζω την οικογένεια αυτή. Πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία, με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή, είχαμε πει να βαφτίσω ένα κοριτσάκι, αλλά δεν πρόκειται για τη 12χρονη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσπάθεια της μητέρας να μεγαλώσει τα παιδιά της, την ώρα που ο σύζυγος της δεν την βοηθούσε καθόλου: «Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ελέγξει τα παιδιά, με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, τρόφιμο για τρόφιμο… Δεν άφηνε τίποτα, μα τίποτα. Δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει, ήταν άρρωστος», δήλωσε.

«Το μόνο που μπορούσε να γίνει για αυτά τα παιδιά κι είναι αυτό που έκανα κι εγώ, είναι να σκεφτούμε πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι φυσιολογικό αυτά τα παιδιά να θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μας. Σίγουρα. Οι σχέσεις με τον πατέρα ήταν τεταμένες. Ανύπαρκτες. Έχω χρόνια να το δω αυτό το παιδάκι» είπε και πρόσθεσε: «Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μια ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο, γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ