Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Το κτήνος εξέδιδε την 12χρονη ακόμη και σε φίλους της οικογένειας της χωρίς κανένα φραγμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε το θράσος να παρουσιάζεται και να πλασάρει τον εαυτό του σαν άνθρωπο της Εκκλησίας ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό, χωρίς κανένα φραγμό και κανένα έλεος.

Ο 53χρονος μάλιστα δεν δίσταζε να «πασάρει» την ανήλικη ακόμα και σε φίλους της οικογένειάς της, όπως αποκάλυψε το Star!

Ένας εξ αυτών, μίλησε για τις απεχθείς πράξεις του παιδεραστή και μαστροπού και για τα όσα του είχε πει, σχολιάζοντας πως δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στο κινητό του, με τις ανήθικες προτάσεις από το διαδικτυακό προφίλ της 12χρονης, το οποίο βέβαια χειριζόταν ο Μίχος.

«Με τη μικρή ήμασταν κάθε μέρα μαζί και κάποια στιγμή μου έστειλε και κάποια μηνύματα… Υπήρχαν κάποια υπονοούμενα. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ο Μίχος, αλλά χρήματα δε μου ζήτησε ποτέ. Δύο ώρες διήρκησε αυτή η συνομιλία. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Δηλαδή έκανα και κάποιες ερωτήσεις, υποτίθεται στη μικρή. Μου φάνηκαν κάποια πράγματα ύποπτα, γιατί κάποιες προτάσεις ήταν ανορθόγραφες, μισές και κάποιες προτάσεις ήταν σαν κομήτης!»

Όπως είπε ο φίλος της οικογένειας της 12χρονης, συνήθιζε να δίνει ένα χαρτζιλίκι στο παιδί και στα αδέλφια του. Αυτό το ήξερε ο Ηλίας Μίχος και προσπάθησε να τον προσεγγίσει, όπως έκανε και με άλλους, όταν «μυριζόταν» χρήμα.

«Προσέγγιζε ανθρώπους τέτοιους ο Μίχος… Μου άφησε κάποια υπονοούμενα τα οποία όμως τα έκοψα, λέγοντας ότι δεν θέλω να ξανακούσω για τέτοια πράγματα. Το κοριτσάκι που λέμε είναι… ένα παιδί και δεν φαντάζεστε πόσο μου έχει στοιχίσει όλο αυτό», αποκάλυψε ακόμα στο Star ο οικογενειακός φίλος.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, η θεία της 12χρονης ανακαλύπτει τα μηνύματα στο κινητό της ανιψιάς της και αμέσως επικοινωνεί με τον 53χρονο, απειλώντας τον. Ωστόσο, δεν… ίδρωσε ο παιδεραστής και συνέχισε τη διεστραμμένη δράση του και μετά τις καταγγελίες.

Θεία 12χρονης: Ποιος είσαι εσύ που μιλάς με 11χρονο;

Μίχος: Εσύ ποια είσαι;

Θεία 12χρονης: Εγώ είμαι αυτή που θα σου ανοίξω τον λάκκο.

Μίχος: Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα…

Σκέτος πέφτουλας

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ηλίας Μίχος έστελνε αισχρά και σεξιστικά μηνύματα και σε γυναίκες με τις οποίες φλέρταρε.

Μάλιστα δύο ημέρες μετά το διαζύγιό του, στις 5 Οκτωβρίου, ο 53χρονος είχε την εξής συνομιλία με γνωστή του, η οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί:

Γνωστή Ηλία Μίχου: Μπορείς να καταλάβεις ότι σε έχω γραμμένο όσο δεν πάει άλλο; Επιτέλους, σταμάτα να με ενοχλείς. Με αηδιάζεις. Δε θέλω καμία σχέση μαζί σου. Ξέχασε με επιτέλους. Παντρεύομαι.

Μίχος: Η ώρα η καλή. Και δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι. Όλα καλά. Μια πρόταση έκανα. Τίποτα άλλο; Αν κάποια στιγμή έχεις χρόνο θα ήθελα να πάμε για … και θα περάσουμε όμορφα και δε θα σε αφήσω έτσι.

Γνωστή Ηλία Μίχου: Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προτίμηση. Δεν έχω χρόνο…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ