ΣΚΑΪ: Η δικαιοσύνη έκρινε ένοχο το Νίκο Παππά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεσιτάλ δημοσιογραφίας, αξιοπιστίας, εγκυρότητας και αμιγούς μεταφοράς της πραγματικότητας για άλλη μία φορά από τον Σκάι.

Ο σχολιαστής είπε με βεβαιότητα ότι η Δικαιοσύνη έκρινε ένοχο τον Νίκο Παππά. Καταρρίπτοντας όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για την πραγματικότητα, την ποινική δικονομία, την λειτουργία ακόμα και του κορυφαίου θεσμού που λέγεται «ειδικό δικαστήριο».

Ο Σκάι μόλις μας ενημέρωσε ότι η δικαιοσύνη έκρινε ένοχο τον Νίκο Παππά, άρα το ειδικό δικαστήριο είναι κάτι σαν πανηγύρι, σαν έκθεση βιβλίου, σαν μιούζικαλ, σαν ριάλιτι του Σκάι, όπου ο νικητής είναι ήδη αποφασισμένος, απλά τα κορόιδα στέλνουν SMS πιστεύοντας ότι θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Το ότι το ειδικό δικαστήριο θα συνέλθει για να κρίνει εάν ο Νίκος Παππάς είναι αθώος η ένοχος, ενώ μέχρι τότε έχει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν έχει καμία σημασία για τον Σκάι.

Τα ίδια άλλωστε διέδιδε και για την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου, αναφορικά με τις συκοφαντίες Βγενόπουλου ο οποίος έκανε τα πάντα για να γλιτώσει την τιμωρία. Το ίδιο φυσικά είχε γίνει και με την παραπομπή Παπαγγελοπούλου – Τουλουπάκη στο ειδικό δικαστήριο.

Αφού έχουμε Σκάι, την την χρειαζόμαστε την δικαιοσύνη; Να το σκεφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μήπως η επόμενη μεταρρύθμιση που θα είναι η κατάργηση του δικαστικού σώματος και η αντικατάσταση του με παρουσιαστές του Σκάι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ