Αποκλειστικά στα Ελληνικά όλο το κείμενο που ανέβασε πριν λίγο ο Elon Musk για την εξαγορά του Twitter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν λιγα λεπτά ο Elon Musk ανηρτησε το παρακάτω κείμενο στο διαδίκτυο οπου εξηγει σχετικα με την εξαγορά του twitter:

Πιστεύω επίσης πολύ ότι η διαφήμιση, όταν γίνεται σωστά, μπορεί να σας ευχαριστήσει, να σας διασκεδάσει και να σας ενημερώσει. μπορεί να σας δείξει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν ή μια ιατρική θεραπεία που ποτέ δεν γνωρίζατε ότι υπήρχε, αλλά είναι κατάλληλη για εσάς. Για να είναι αλήθεια αυτό, είναι απαραίτητο να δείξετε στους χρήστες του Twitter διαφημίσεις που είναι όσο το δυνατόν πιο σχετικές με τις ανάγκες τους. Οι διαφημίσεις χαμηλής συνάφειας είναι ανεπιθύμητες, αλλά οι διαφημίσεις με μεγάλη συνάφεια είναι στην πραγματικότητα περιεχόμενο!

Σάλος με Έλληνα χρήστη του διαδικτυου που ζητά απο τον Elon Musk να ανεβάσει φωτογραφια του Ανδρέα Παπανδρέου

2A449423 1EAA 4F1E BD0F 6BA22A748881

2DB84E65 C66B 4B91 9197 D8E059D70162

47E6201D 17FA 4905 AD40 3ABCDDCA9D71

Ουσιαστικά, το Twitter φιλοδοξεί να είναι η πιο αξιοσέβαστη διαφημιστική πλατφόρμα στον κόσμο που ενισχύει την επωνυμία σας και μεγαλώνει την επιχείρησή σας. Σε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, σας ευχαριστώ. Ας φτιάξουμε μαζί κάτι εξαιρετικό.

Γι’ αυτό αγόρασα το Twitter. Δεν το έκανα γιατί θα ήταν εύκολο. Δεν το έκανα για να βγάλω περισσότερα χρήματα. Το έκανα για να προσπαθήσω να βοηθήσω την ανθρωπότητα, την οποία αγαπώ. Και το κάνω με ταπεινότητα, αναγνωρίζοντας ότι η αποτυχία στην επιδίωξη αυτού του στόχου, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, είναι μια πολύ πραγματική πιθανότητα.
Τούτου λεχθέντος, το Twitter προφανώς δεν μπορεί να γίνει ένα ελεύθερο για όλους τοπίο κόλασης, όπου τα πάντα μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες! Εκτός από τη συμμόρφωση με τους νόμους της χώρας, η πλατφόρμα μας πρέπει να είναι ζεστή και φιλόξενη για όλους, όπου μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπως μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, να βλέπετε ταινίες ή να παίζετε βιντεοπαιχνίδια από όλες τις ηλικίες μέχρι να ωριμάσουν.

Ήθελα να επικοινωνήσω προσωπικά για να μοιραστώ τα κίνητρά μου για την απόκτηση του Twitter. Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί αγόρασα το Twitter και τη γνώμη μου για τη διαφήμιση. Τα περισσότερα από αυτά ήταν λάθος.
Ο λόγος που απέκτησα το Twitter είναι επειδή είναι σημαντικό για το μέλλον του πολιτισμού να έχουμε μια κοινή ψηφιακή πλατεία της πόλης, όπου ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων μπορεί να συζητηθεί με υγιή τρόπο, χωρίς να καταφεύγουμε στη βία. Επί του παρόντος, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να διασπαστούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς θαλάμους ηχούς που δημιουργούν περισσότερο μίσος και διχάζουν την κοινωνία μας.
Στην ακατάπαυστη αναζήτηση των κλικ, πολλά από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης έχουν τροφοδοτήσει και ανταποκριθεί σε αυτά τα πολωμένα άκρα, καθώς πιστεύουν ότι αυτό είναι που φέρνει τα χρήματα, αλλά, με αυτόν τον τρόπο, χάνεται η ευκαιρία για διάλογο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ