Ακόμη και ψεύτικο βιογραφικό είχε ο Πατσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Λερώνει» απ’ όπου κι αν το πιάσεις το Πάτσης-gate. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να γίνει και διαφορετικά, αφού τα έργα και οι ημέρες του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. εκπέμπουν μπόχα και δυσοσμία, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά του Ανδρέα Πάτση πίσω από το προσωπείο του αξιοσέβαστου βουλευτή.

Η «δημοκρατία» αποκαλύπτει σήμερα πως ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και κουμπάρος του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα δεν ήταν μόνο ένα αδίστακτο «κοράκι» που είχε στήσει φάμπρικα με τα κόκκινα δάνεια των φτωχοποιημένων Ελλήνων και έκανε συμβάσεις εκατομμυρίων με το Δημόσιο, αλλά ήταν και ένας ακόμα ντεμέκ άριστος με ψεύτικο βιογραφικό.

Ο Ανδρέας Πάτσης στο επίσημο βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου αναφέρει πως είναι επισκέπτης καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ στο βιογραφικό του που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του δικηγορικού του γραφείου αναφέρει πως είναι επίτιμος διδάκτωρ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

80FB1718 5C19 4CD5 9645 B351919BDC22
Η αναφορά στο βιογραφικό του ως επισκέπτη καθηγητή στο ∆ημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Ωστόσο και τα δύο είναι απολύτως ψευδή και αυτό συνιστά ένα ακόμα σκάνδαλο στη σειρά των αμαρτωλών πεπραγμένων του Ανδρέα Πάτση. Η «δημοκρατία» επικοινώνησε χθες με τον πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο οποίος απέκλεισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ακαδημαϊκή εμπλοκή του γνωστού μεγαλοδικηγόρου με το πανεπιστήμιο.

«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως στους καταλόγους μας δεν υπάρχει κανένας επισκέπτης καθηγητής ούτε επίτιμος διδάκτωρ με το όνομα Ανδρέας Πάτσης» ανέφερε στη «δημοκρατία» ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. θα μείνει στην ιστορία ως ένας πολιτικός απατεώνας.

Η αποκάλυψη, όμως, ότι ο Ανδρέας Πάτσης εκλέχθηκε βουλευτής παρουσιάζοντας στην Πειραιώς αλλά και στους ψηφοφόρους ένα ψεύτικο βιογραφικό εκθέτει την ηγετική ομάδα του κόμματος αλλά και τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κάνει το κόμμα «μπάτε σκύλοι αλέστε».

Ο ίδιος είναι, άλλωστε, αυτός που μετέτρεψε τον μεγαλοδικηγόρο σε σημαιοφόρο της γαλάζιας παράταξης στη μονοεδρική των Γρεβενών, που αποτελεί ιστορικό προπύργιο της Ν.Δ. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα βαρύνεται και από το γεγονός πως πλέον η περιφέρεια Γρεβενών θα εκπροσωπείται στη Βουλή από έναν… ανεξέλεγκτο βουλευτή, ο οποίος βρίσκεται στο μικροσκόπιο του οικονομικού εισαγγελέα.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και ο Ανδρέας Πάτσης δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί πίσω από το πέπλο προστασίας με το οποίο τον είχαν περιβάλει για τρία χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το Μαξίμου και συνολικά η κυβέρνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Πάτσης δεν είναι ο πρώτος με μαϊμού βιογραφικό που μπαίνει στη Ν.Δ. με τις ευλογίες Μητσοτάκη. Αντίστοιχη ήταν η περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος οδηγήθηκε σε παραίτηση όταν αποδείχθηκε ότι δεν είχε πτυχίο του μεταπτυχιακού από το πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης, που ανέφερε στο βιογραφικό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ