Ξεσπά η μάνα του Αρχιμανδρίτη που βρέθηκε κρεμασμένος: Μου φάγανε το Παιδι μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με τον Αρχιμανδρίτη της ενορίας του Άγιου Παντελεήμονα Χαλανδρίου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη, με τις πρώτες ενδείξεις να φανερώνουν αυτοχειρία.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του Αρχιμανδρίτη βρέθηκαν μώλωπες, ενώ αστυνομικοί είδαν και αίμα στο στόμα του.

Η μητέρα του 63χρονου Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη αδυνατεί να πιστέψει ότι ο γιος της έδωσε τέλος στη ζωή του. «Μου το φάγανε το παιδί μου» δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Tlive και πρόσθεσε ότι ο γιος της δεν θα προχωρούσε ποτέ σε μια τέτοια κίνηση.

«Το παιδί μου το έχουνε φάει. Του έχουν κάνει τέχνασμα του παιδιού μου. Το παιδί μου ποτέ δεν θα το έκανε αυτό» δήλωσε η ίδια κάνοντας λόγο για δολοφονία.

«Δύο μέρες δεν με είχε πάρει τηλέφωνο, που αυτός ήταν κάθε μισή ώρα… μαμά το ένα-το άλλο. Πήρα στην εκκλησία αλλά την πρώτη μέρα λέω «μπορεί να έχει πάει σε κανένα μνημόσυνο», δεν το σήκωνε το τηλέφωνο, δεν έπιανε, το τηλέφωνο. Έπαιρνα κάτι φίλες και δεν τον έβρισκαν. Την άλλη μέρα κάναμε ένα τραπέζι γιατί γιόρταζε το άλλο μου παιδί, το «έτρωγαν τα φίδια» το παιδί αυτό» ανέφερε η μητέρα στην εκπομπή.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Επιπλέον, θα ερευνηθούν και τα κινητά τηλέφωνα του ιερέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ