Σαλος με τη Ντορα Μπακογιάννη: Ξέφυγε στη Νέα Δημοκρατία να κάνει την έρευνα εγκαίρως

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μπορεί πραγματικά να συλλάβει ο ανθρώπινος νους τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και πολιτεύεται η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η αδελφή του πρωθυπουργού και πρώην υπουργός αναφερόμενη στο σκάνδαλο Πάτση δήλωσε με παρρησία: «Ξέφυγε στη Νέα Δημοκρατία να κάνει την έρευνα εγκαίρως»!

Γιατί ενθουσιαζόμαστε με τη συγκεκριμένη παρέμβαση;

Μα γιατί είναι κοινό μυστικό πως η Ντόρα σχετίζεται στενά με τον Ανδρέα Πάτση!

Πριν πάρει το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή για τα Γρεβενά το 2019 ο Ανδ. Πάτσης, είχε πάρει το κομματικό “χρίσμα” για να αποκτήσει πολιτική οντότητα και να μπορεί να δραστηριοποιείται αναλόγως εν όψει των εκλογών. Έγινε συγκεκριμένα μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ. Όπως μαθαίνει ωστόσο η στήλη «κοριός» από τους “κοριούς” της, υπήρξαν σοβαρές ενστάσεις από παλαιά, δοκιμασμένα και έντιμα μέλη του τομέα τα οποία γνώριζαν πολύ καλά τις εκκρεμότητες που είχε με την Δικαιοσύνη και όχι μόνο, λόγω της ενασχόλησής του (και) με τα ποδοσφαιρικά.

Όταν ενημέρωσαν λοιπόν -και εν είδει διαμαρτυρίας- τον βουλευτή Κώστα Τζαβάρα που ήταν τότε υπεύθυνος του Τομέα, εκείνος -δηλώνοντας ουσιαστικά αδύναμος να πράξει οτιδήποτε- τους απάντησε ότι το όνομα του κ. Πάτση του είχε σταλεί από την ηγεσία του κόμματος, κατονομάζοντας μάλιστα την Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν ήταν πάντως και η μόνη που είχε δώσει … “συστατική επιστολή”.

Βλέποντας λοιπόν σήμερα την Ντόρα Μπακογιάννη να κατηγορεί όσους έφεραν τον Πασόκο Ανδρέα Πάτση στη Ν.Δ. για «ελλιπή έλεγχο», μπορεί μόνο να της βγάλει το καπέλο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ