Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Μιλάνο – Υπάρχουν θύματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 4 τραυματίσθηκαν από έναν 46χρονο Ιταλό, ο οποίος τους επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Ασάγκο, έξω από το Μιλάνο. Ο άνδρας που υπέκυψε στα τραύματά του ήταν υπάλληλος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Carrefour.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο.

Οι ιταλικές αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, υπογραμμίζοντας πως ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι από ράφι σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια τραυμάτισε πέντε πελάτες. Οι καραμπινιέροι τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στις φυλακές του Μιλάνου.

«Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν στην υπεραγορά Assago το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου, η Carrefour Italia εκφράζει τη μέγιστη δυνατή εγγύτητα με τους υπαλλήλους και τους πελάτες που εμπλέκονται στην επίθεση και τις οικογένειές τους. Η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει άμεσα μέτρα για να ειδοποιήσει η διάσωση και η αστυνομία και να σταματήσει ο δράστης, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, και να διασφαλιστεί η σωστή διεξαγωγή των επιχειρήσεων διάσωσης. Εκπρόσωποι της ανώτατης διοίκησης πήγαν αμέσως στο σημείο και βρίσκονται σε στενή επαφή με τα θύματα τις οικογένειές τους. Η Carrefour Italia επίσης ενεργοποίησε αμέσως μια υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης για όλους τους εργαζόμενους που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στο περιστατικό», έγραψε η Carrefour.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ