Αντωναρος: Ο Μητσοτακης, ηγέτης του σμήνους των Γαλάζιων ακρίδων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι παραπάνω από έξαλλος είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, μετά και το νέο σκάνδαλο με τον Ανδρέα Πάτση, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και δημιουργεί εσωτερικούς τριγμούς στη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα δεν διστάζει να κατονομάσει ως μοναδικό υπεύθυνο της κατάστασης τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση «συμμορία»:

«Τι έχουν να πουν Μητσοτάκης και κυβέρνηση για τα (μέχρι στιγμής αδιάψευστα) δημοσιεύματα ότι ο Υπ. Δικαιοσύνης δεν είχε περίλαβει στα Πόθεν Εσχες του εταιρίες της συζύγου του; Αλλά τι να πει ο Μητς όταν τον είχαν πιάσει στα πράσα για αντίστοιχες δραστηριότητες της δικής του συζύγου; Κυβέρνηση Συμμορία! (Κι είμαστε ακόμη στην αρχή!)», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Λίγο νωρίτερα είχε προχωρήσει σε νέα ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ηγέτη του σμήνους των Γαλάζιων ακρίδων:

«Προσυπογράφω τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας:
ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ. Για όλα έδινε και δίνει το πράσινο φως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο επικεφαλής του επιτελικού κράτους. Έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι ο ηγέτης του σμήνους των Γαλάζιων ακρίδων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ