Βαρυμπόμπη: Μαχαίρωσαν επιχειρηματία, πρώην σύντροφο πασίγνωστου μοντέλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, γνωστός επιχειρηματίας που έπεσε θύμα αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι από νεαρό δράστη, όπως μεταδίδει το Nantiareport.

Σύμφωνα με ενημέρωση από αστυνομική πηγή, ο γνωστός επιχειρηματίας δέχθηκε 15 πλήγματα από μαχαιρι, έχει υποβληθεί σε χειρουργείο και παραμένει σε νοσηλεία με την κατάσταση του να κρίνεται σοβαρή.

Ο άτυχος άνδρας είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πρόσφατα μετά τον χωρισμό του από μακροχρόνια σχέση με πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια. 

Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων βρέθηκαν σε αντιπαράθεση με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και γνωστός επιχειρηματίας  που δραστηριοποιείται στον τομέα του Real Estate με έδρα τα βόρεια προάστια της Αττικής, τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10-04.00) έξω από καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Ο 25χρονος δράστης με μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του, έπληξε τον επιχειρηματία και αμέσως η παρέα του αποχώρησε τρέχοντας. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες αφορμή για το διπλασιασμό ήταν η προτεραιότητα στην ουρά της καντίνας.

Η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ενώ ο 25χρονος δράστης αναζητείται και σε βάρος του του εκκρεμεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφαλεια Κηφισιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ