Ρεπορτάζ – βόμβα από Τα Νέα, ανοίγει τον δρόμο του ειδικού δικαστηρίου για τον Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η ναυαρχίδα του μητσοτακισμού εμπλέκει το μέγαρο Μαξίμου όχι μόνο με τις παρακολουθήσεις μέσω Predator αλλά ακόμα και με τον υπόκοσμο, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.
Το ρεπορτάζ από τα αυριανά Νέα, είναι πραγματική βόμβα. Μπορεί φαινομενικά να μοιάζει με ένα ανέλπιστο δώρο στην αντιπολίτευση, αφού δίνει στοιχεία για την χρησιμοποίηση του παράνομου λογισμικού από το μέγαρο Μαξίμου με στόχο πολιτικούς αντιπάλους, αλλά ουσιαστικά αποτελεί το ισχυρότερο χτύπημα που έχει δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διότι αυτά που καταλογίζει το ρεπορτάζ στο μέγαρο Μαξίμου, αρκούν για να στείλουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό στο ειδικό δικαστήριο με την βαρύτερη δυνατή κατηγορία που μπορεί να αντιμετωπίσει ο ηγέτης μίας χώρας.

Εκεί λοιπόν που την περασμένη εβδομάδα μέσω της κατάθεσης της εισαγγελέως της ΕΥΠ επιχειρήθηκε να επανέλθει το σενάριο περί προδοτικής συμπεριφοράς του Νίκου Ανδρουλάκη, σήμερα έχουμε την απόλυτη ανατροπή από την πλέον φίλο κυβερνητική εφημερίδα.

Εάν ισχύουν στο ελάχιστο οι ισχυρισμοί του δημοσιεύματος, τότε έχουμε παράνομη δραστηριότητα με σκοπό την κατάλυση της λειτουργίας του πολιτεύματος, παρακολούθηση ακόμα και υπουργών, πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων που έκαναν ρεπορτάζ επί εγκληματικών πράξεων, αλλά και επιχειρηματιών.

Όποια και αν είναι η σκοπιμότητα του συγκροτήματος, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Μετά τις ερχόμενες εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντιμετωπίσει κατηγορίες που δεν θα έχουν προηγούμενο στη μεταπολίτευση.

Διαβάστε εδώ περισσότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ