Ασθενής νοσοκομείου επιτέθηκε σε γιατρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όταν ξέσπασε «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε ασθενή και το ιατρικό -νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν για περίπου 20 ημέρες στην κλινική Covid του νοσοκομείου, ζήτησε να πάρει εξιτήριο. Όταν το νοσηλευτικό προσωπικό του το αρνήθηκε, λέγοντας του πως αυτό πρέπει να το κρίνουν οι γιατροί, εκείνος ξέσπασε βάζοντας τις φωνές και βρίζοντας.

Αδυνατώντας να τον ηρεμήσουν, οι νοσηλευτές κάλεσαν γιατρούς τόσο από την πτέρυγα Covid, όσο και από την Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για να τον εξετάσουν και να του δώσουν την απαραίτητη άδεια, ώστε να πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο και να τούς αφήσει στην ησυχία τους. Ωστόσο, όταν αυτό τελικά συνέβη αργότερα το βράδυ, ο ασθενής αρνήθηκε τότε να φύγει από το νοσοκομείο, υποστηρίζοντας πως είναι… περασμένη η ώρα!

Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να «ταμπουρωθεί» μέσα σε θάλαμο της κλινικής Covid βάζοντας σφήνα κάτω από την πόρτα ώστε να μην μπορούν να τον βγάλουν έξω.

Στο σημείο κλήθηκε τόσο η Αστυνομία, όσο και η Πυροσβεστική η οποία συνέβαλε ώστε να ανοίξει την πόρτα και να λάβει τέλος το περιστατικό, χωρίς περεταίρω «παρατράγουδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ