Σφοδρή επίθεση του Elon Musk στους New York Times

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρωτικός πόλεμος στο μιντιακό τοπίο της Αμερικής! Φαίνεται ότι ο δισεκατομμυριούχος Ελόν Μασκ δεν πήρε το Twitter χωρίς να έχει καθορίσει από πριν τις κινήσεις του.

Έπειτα από το σφοδρό χτύπημα στους δημοκρατικούς, αναφορικά με τον ξυλοδαρμό του συζύγου της Νάνσυ Πελόζι, ο επικεφαλής της Tesla εξαπολύει σφοδρή επίθεση στους New York Times και το σχετικό tweet του συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες θετικές αντιδράσεις και σχόλια!

Αφορμή για τον πόλεμο, ήταν η πρώτη πολιτικής χροιάς αντίδραση του Έλον Μασκ, που μάλιστα αφορούσε τα γεγονότα για την επίθεση κατά του συζύγου της προέδρου της Βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσυ Πελόζι.

Το σχόλιο του προκάλεσε σάλο, ειδικά από τη στιγμή που έγινε στο Twitter το οποίο πλέον βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ίδιου του δισεκατομμυριούχου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε tweet της Χίλαρι Κλίντον, η οποία υποστήριξε πως η επίθεση κατά του Πολ Πελόζι είχε πολιτικά κίνητρα, ο Μασκ επισύναψε ένα άρθρο που υποστηρίζει ότι ο παθών ήταν μεθυσμένος και ήλθε σε αντιπαράθεση με τον δράστη που είναι «Εραστής επί πληρωμή»! Μετά την κατακραυγή, το άρθρο διεγράφη, οι πύλες της κολάσεως όμως είχαν ήδη ανοίξει.

Οι New York Times εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στον Ελόν Μασκ, αναρτώντας σχετικό άρθρο το οποίο τον κατηγορούσε για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Το άρθρο έγραφε ότι «ο Μασκ κοινοποίησε σύνδεσμο από ιστοσελίδα η οποία διακρίνεται για τις λανθασμένες ειδήσεις που αναρτά».

Η αντίδραση του δισεκατομμυριούχου προκάλεσε κυριολεκτικά «φρενίτιδα». Απαντώντας στο άρθρο των New York Times, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για Fake News, διότι ουδέποτε ο ίδιος διαμοίρασε δημοσίευμα των… New York Times! Εννοώντας φυσικά ότι το γνωστό αμερικανικό μέσο είναι αυτό που διακρίνεται για τις ψευδείς ειδήσεις που έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει…

Για να κάνει αυτή την κίνηση το αφεντικό του Twitter, σημαίνει ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει την αντιπαράθεση μέχρι τα άκρα. Αναμένεται να δούμε εάν θα είναι ο πρώτος άνθρωπος στην νεότερη ιστορία που θα αντιμετωπίσει επιτυχώς τα συστημικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ τα οποία ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις εδώ και δεκαετίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ