Ο κύριος Παύλος, ο «Πρώτος Κύριος» της Ελληνικής Δημοκρατίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελληνική Δημοκρατία επιτέλους απόκτησε ένα νέο θεσμό. Κάτι που της έλειπε και ίσως γι’ αυτό παρέμενε μια ανολοκλήρωτη Δημοκρατία. Τον θεσμό του «Πρώτου Κυρίου».

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες του Βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Και τον κύριο Παύλο.

Το αυστηρό πρωτόκολλο δεν μας επιτρέπει να πληροφορηθούμε μέχρι στιγμής το περιεχόμενο των συνομιλιών. Ούτε τι είπε ο κύριος Παύλος.

Φανταζόμαστε όμως ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έθεσε στο βασιλικό ζεύγος τα εθνικά μας θέματα και τα προβλήματα που δημιουργεί η τουρκική προκλητικότητα. Δεν γνωρίζουμε τι απάντησε το ζεύγος. Ούτε τι είπε ο κύριος Παύλος.

Και ο πόλεμος της Ουκρανίας είναι φυσικό να συζητήθηκε. Μίλησε ο κύριος Παύλος για το θέμα, τοποθετήθηκε; Ούτε κι εδώ ήμαστε τυχεροί. Δεν γνωρίζουμε τι είπε ο κύριος Παύλος για το «Ουκρανικό».

Κουτσά – στραβά θα ζήσουμε με την αγωνία του τι είπε ο κύριος Παύλος. Μέχρι τότε θα μας παρηγορεί η χαρμόσυνη είδηση ότι η Ελληνική Δημοκρατία επιτέλους απόκτησε ένα νέο θεσμό. Κάτι που της έλειπε και ίσως γι’ αυτό παρέμενε μια ανολοκλήρωτη Δημοκρατία. Τον θεσμό του «Πρώτου Κυρίου». Ο «First Gentleman» της Ελληνικής Δημοκρατίας, κάτα κόσμον Παύλος Κοτσώνης. Ο κύριος Παύλος, που λέγαμε.

Τώρα οι φήμες ότι στο απέναντι κτίριο της Βασιλέως Γεωργίου ακούγονται κραυγές και οιμωγές από τη… «First Lady» για… υποκλοπή του επίσημου τίτλου δεν επιβεβαιώνονται. Άλλωστε ευκολάκι είναι. Ας τα βρουν με την κυρία Κατερίνα και τον κύριο Παύλο.

Γείτονες είναι…

Πηγη: ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ