Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Υποψήφιος βουλευτής (;) στην υποθεση βιασμού της 12χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια τελευταία εξέλιξη φαίνεται να υπάρχει στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Λίγο πριν τη νέα κατάθεση του παιδιού για τα όσα πέρασε στα χέρια του βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου, αλλά και τη νέα αναγνώριση ανθρώπων που τη βίασαν, ο Νάσος Γουμενίδης μετέφερε «χωρίς καμία επιφύλαξη, αλλά με διασταυρωμένο ρεπορτάζ», όπως είπε, ότι τις επόμενες ώρες θα βγει στη δημοσιότητα κι άλλο όνομα πολιτικού προσώπου, υποψηφίου βουλευτή μεγάλου κόμματος, ως σχετιζόμενου με τη φρικτή υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το όνομα του πολιτικού προσώπου είναι γνωστό και δεν είναι χαμηλό πολιτικό στέλεχος και όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, «θα πάθει σοκ πολύς κόσμος»!

Στην συνέχεια πάντως οι πληροφορίες έκανα λόγο για πρόσωπο εκτός των δυο μεγάλων κομμάτων, που όντως είναι στέλεχος κόμματος, δεν είναι όμως γνωστό εάν υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στο κόμμα που ανήκει.

Αντίθετα, υποψήφιος βουλευτής μεγάλου κόμματος του οποίου η φωτογραφία εμφανίστηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι μόνο διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή, αλλά προσέφυγε στην δικαιοσύνη κατά όσων προσπάθησαν να τον εμπλέξουν.

Στο blog του (nassosblog.gr) ο δημοσιογράφος, γράφει σχετικά:

«Στο εσωτερικό μεγάλου κόμματος υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες για να εξακριβωθεί εάν στην υπόθεση του Κολωνού εμπλέκεται στέλεχος, που είχε και το χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή στο παρελθόν. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως η ανάμιξη του στην υπόθεση είναι της ίδιας βαρύτητας με άλλους εμπλεκομένους, αλλά σε κάθε περίπτωση θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις εκεί που πρέπει».

Και το Star έκανε αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο, πέραν του διαγραφέντος από τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέροντας τις δικές του πληροφορίες μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας ότι κατάγεται από νησί και είναι 39 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ