Συγκινημένος ο Μπέζος με τον Κυριάκο, του θυμίζει τον Κάκαλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε συνεντευξη του στον Γιώργο Λιάγκα ο Γιαννης Μπέζος μιλησε με θερμά λόγια για τον Κυριακο Μητσοτακη. Επισης αναφέρθηκε και στην πολιτική του ιδεολογία, ξεκαθαρίζοντας πως “δεν είναι αριστερός” και πως δηλώνει “φιλελεύθερος άνθρωπος”. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι βάζει “θετικό πρόσημο” στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιάννης Μπέζος: “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεις ψέμα στην πολιτική”
«Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα που κυβερνούν κάποια στιγμή κάνουν και λάθη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεις ψέμα. Είναι πολιτική. Είναι μια πολύ μεγάλη τέχνη και απορώ με το κουράγιο των ανθρώπων που την κάνουνε.», είπε αρχικά ο ηθοποιός.
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε για να τον ρωτήσει αν θα έβαζε θετικό πρόσημο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ηθοποιός απάντησε «προς το παρόν ναι».

Αφου ο Μπέζος βλέπει θετικά τον Κυριάκο, προφανώς συμπαθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι το Μαξίμου θυμίζει έντονα το σίριαλ στο οποίο μεγαλούργησε ο ηθοποιός, «της Ελλάδος τα παιδιά», ενώ ο Κυριάκος παραπέμπει στον Κάκαλο.

7186D88D D8AF 4476 B93E A3DBAD18ACA7 377BA4E7 729C 4AE5 93DD F670F6322756

Οι  δηλώσεις του Μπέζου επιβεβαιώνουν ότι κάθε γνήσιος αριστερός, λατρεύει τον Κυριάκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ