Η ένοχη σιωπή των συστημικών ΜΜΕ για τα εθνικά θέματα, συνιστά μειοδοσία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάθαμε προ ημερών και σε επανειλλημένες μεταδόσεις για επίσκεψη και άφιξη στην Άγκυρα του Ισραηλινού υπουργού της άμυνας για συνομιλίες με τον ομόλογό του της Τουρκίας. Το μάθαμε. Αυτό όμως που δεν μάθαμε είναι το τί συζητήθηκε, ή αποφασίστηκε, εκτός κι ειν ακόμα εκεί. Σε αντίθεση φυσικά με την ποδηλατάδα του Κυριάκου που την είδαμε μέχρι και αποτυπωμένη σε δορυφορικό χάρτη, μαζί φυσικά με τις σχετικές στημένες φωτογράφιές του «λαοπρόβλητου ηγέτη»…

Επίσης μαθαίνουμε, στα ψιλά, ότι ο διάλογος της Αιγύπτου με την Τουρκία, έχει διακοπεί λόγω ασυμφωνίας ως προς τη Λιβύη, στην οποία Λιβύη, υπάρχουν δύο αρχές. Μία εκλεγμένη από την εκεί βουλή των αντιπροσώπων, και άλλη μία εκλεγμένη από …..τον Ερντογάν. Όπως επίσης μάθαμε ότι ο Ερντογάν αποφάσισε πως το Αιγαίο ανήκει στην Τουρκία, πρωινό αυτό, αποστομώνοντας έτσι έτι περαιτέρω την εξαφανισμένη, από τα εδώ ΜΜΕ, εκεί αντιπολίτευση.

Τί να πούν οι «εξαφανισμένοι» όταν ο Ταγίπ «βαρύς γλυκός» έχει φτάσει την Τουρκία «της καρδιάς τους»….εκεί που την έχει φτάσει.

Τέλος στις ΗΠΑ ξαφνικά ξαναθυμήθηκαν κάτι παλιά τελειωμένα και αναπόδεικτα για τον γερουσιαστή Μενέντεζ προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος να «χυμήξουν» εφόσον
η, μετά τις εκλογές, περίσταση το ευνοεί. Βλέπει κανείς λοιπόν Τουρκική δραστηριότητα παντού, και σε όλα τα μέτωπα, πλην της Ουκρανίας που εκεί δεν ακούγονται πλέον «εγκωμιασμοί» της με Τουρκία φιλίας τους, αλλά αντιθέτως και ένεκα τα Μπαϊρακτάρ φόλα, όπως και με την τελευταία την απόφαση Πούτιν να λήξει άδοξα την συμφωνία των σιτηρών οποία είχε επιτευχθεί τη μεσολαβήσει του μεγάλου μεσίτη/μεσολαβητή Ερντογάν γιορτασμένη ανάλογα.

Σημειώνεται δε η αφωνία του κλόουν Ζελένσκι που το μόνο που θέλει, είναι ….κουβέρτες για το κρύο που έρχεται. Κύριε Ζελένσκι, όταν ξεκινάς καταστάσεις, δες ένταξη στο ΝΑΤΟ κλπ, που φέρουν συρράξεις, πρέπει πρώτα να έχεις πάρει τα μέτρα σου και εξασφαλίσει τη γή και τον λαό σου, και όχι πάμε «βλέποντας και κάνοντας». Όλα λοιπόν τα πιο πάνω, ας μας γίνουν άξια προσοχής, και όχι άλλη χαρωπή περιοδεία Μητσοτάκη τέτοιες μέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ